Esteu aquí

La Ricarda acollirà el museu català del canvi climàtic

TEMES: Urbà

Serà un punt de referència científic, professional, educatiu i ciutadà.

dimarts, 9 novembre, 2010 - 10:55

La Ricarda serà un equipament de primer ordre dedicat al medi ambient no només del Prat, sinó també de tot Catalunya, ja que, entre altres usos, acollirà el museu d'àmbit català dedicat al canvi climàtic.

Així ho han acordat l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el conseller de Medi Ambient de la Generalitat, Francesc Baltasar, mitjançant un conveni segons el qual el departament muntarà una exposició estable de prop de 800 metres quadrats en una de les ales de l'edifici.

Segons Tejedor, "al llarg del 2011 obrirem el museu amb els primers continguts, i tot sencer estarà acabat el proper mandat municipal". Per la seva banda, Baltasar va explicar que el museu de la Ricarda serà "el punt central del canvi climàtic on la gent veurà exposades les experiències i els camins que ha d'emprendre Catalunya".

A la Ricarda, a banda del museu del canvi climàtic, hi hauran espais dedicats al delta del Llobregat i espais per a exposicions temporals. L'equipament, situat al sud del barri de la Barceloneta, també serà la seu d'entitats vinculades al medi ambient com el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, l'Institut Català d'Ornitologia, la Institució Catalana d'Història Natural i el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong