Esteu aquí

La Revetlla de Sant Joan al Prat, amb prudència i responsabilitat

Es recomana fer celebracions en grups reduïts, els vetlladors tancaran a les 0.30 h i no es podrà accedir a la platja

Tradicional coca de Sant Joan.

dimecres, 17 juny, 2020 - 11:15

Dimarts 23 de juny a la nit se celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Joan. L'Ajuntament del Prat demana a la població que sigui prudent i responsable perquè, tot i que aquell dia ja no estarà vigent l'estat d'alarma, el coronavirus encara circula i cal evitar contagis i repunts de la COVID-19.

Evitar aglomeracions

Per tant, és important seguir les recomanacions que ha emès Protecció, com per exemple evitar aglomeracions i celebracions massives, apostar per les trobades en grups reduïts, no apropar els gels hidroalcohòlics als petards o tenir cura amb la mascareta, que és inflamable. Aquí podeu consultar aquests consells de seguretat.

Mesures extraordinàries

Per garantir una revetlla segura, l’Ajuntament han pres una sèrie de mesures extraordinàries en aquest context de crisis sanitària:

 

  • No s’autoritzen revetlles al carrer.
     
  • Els vetlladors de bars i restaurants hauran de tancar a les 00.30 h dos quarts d’una, com una nit vigília de festiu habitual (i no es podran mantenir oberts fins a les 2:30, com una nit de Sant Joan habitual).
     
  • L’horari de tancament dels bars serà, com cada revetlla, a les 02:30.
     
  • La platja estarà tancada. L'accés en vehicle es tallarà a les 19 h i tot l'espai quedarà tancat a les 20 h. Tampoc no hi haurà transport públic. El dimecres 24, dia de Sant Joan, s’hi podrà accedir des de les 7 h del matí. El motiu de tancar la platja del Prat, com la resta de platges del nostre entorn, és evitar aglomeracions.

Les festes populars s'adapten al context sanitari

Diverses entitats s'han adaptat a les circumstàncies i modificaran el format del seus actes per contribuir a garantir tant una revetlla com festes de barri segures.

Sense Flama del Canigó

Aquest any, tampoc se celebrarà la tradicional arribada de la Flama del Canigó, amb la qual s'encenia la foguera de la Barceloneta.

Compartir

Noticies relacionades

Acte memòria 14 abril

dijous, 15 abril, 2021 - 14:00

Una placa a la sala de plens recorda l’alcalde i els regidors pratencs afusellats pel franquisme des d’aquest 14 d’abril

La placa es va descobrir durant l’acte d’homenatge a l’alcalde Lluís Serra i...

dijous, 15 abril, 2021 - 12:00

Camins Vius acompanya més de 2.500 alumnes en aquest segon quadrimestre

El programa educatiu es desenvolupa d’abril a juny amb nou propostes...

dimecres, 14 abril, 2021 - 14:30

Les persones d'entre 65 i 69 anys ja es comencen a vacunar i se sumen així a la franja de 60 a 65

Al Prat, més de 10.000 persones ja han rebut la primera dosi, mentre que...