Esteu aquí

La primera Taula LGTBI del Prat ja té dia i hora

dilluns, 26 abril, 2021 - 12:15

El proper dimarts 11 de maig a les 18:30 h es posarà en marxa la nova Taula LGTBI del Prat, un espai participatiu per impulsar accions, idees i col·laboracions en la implementació de polítiques LGTBI al municipi.

L’objectiu d’aquesta taula, que serà en format virtual, és poder engegar accions i activitats per tal de visibilitzar i normalitzar la diversitat sexual, afectiva i de gènere i també fomentar la participació dels col·lectius LGTBI del municipi.

La taula estarà integrada per personal tècnic de l’Ajuntament i per tota aquella ciutadania, entitats i col·lectius que en vulguin formar part.

Voleu formar-ne part?

Si voleu participar a la Taula LGTBI contac­teu amb el Programa Municipal de Femi­nisme i LGTBI a les Cases d’en Puig, a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...