Esteu aquí

La primera Taula LGTBI del Prat ja té dia i hora

dilluns, 26 abril, 2021 - 12:15

El proper dimarts 11 de maig a les 18:30 h es posarà en marxa la nova Taula LGTBI del Prat, un espai participatiu per impulsar accions, idees i col·laboracions en la implementació de polítiques LGTBI al municipi.

L’objectiu d’aquesta taula, que serà en format virtual, és poder engegar accions i activitats per tal de visibilitzar i normalitzar la diversitat sexual, afectiva i de gènere i també fomentar la participació dels col·lectius LGTBI del municipi.

La taula estarà integrada per personal tècnic de l’Ajuntament i per tota aquella ciutadania, entitats i col·lectius que en vulguin formar part.

Voleu formar-ne part?

Si voleu participar a la Taula LGTBI contac­teu amb el Programa Municipal de Femi­nisme i LGTBI a les Cases d’en Puig, a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 3 octubre, 2023 - 14:45

Comença un nou cicle de Ciutats Defensores al Prat

El proper divendres 6 d’octubre comença un nou cicle d’activitats de Ciutats Defensores al Prat. Un projecte que té per objectiu conscienciar a les persones sob...

dilluns, 2 octubre, 2023 - 15:00

L’Ajuntament, dia a dia, amb la gent gran del Prat

L’1 d’octubre és el Dia Internacional de les Persones Grans, una jornada reivindicativa per sensibilitzar la població sobre el lloc tan important que ocupa la gent g...

dilluns, 2 octubre, 2023 - 13:30

Explora el fons marí de la mà de dones científiques al cicle "Oceàniques" dins l'octubre Ada Lovelace

Aquest cicle tindrà lloc del 5 al 26 d’octubre al Centre Cívic Palmira Domènech