Esteu aquí

La preparació del pessebre de la pl. de la Vila engega motors

Aquest any el pessebre inclourà algun element mecànic que donarà moviment a la instal·lació

Reunió preparatòria del pessebre.

divendres, 8 setembre, 2017 - 11:45

Ahir al matí, al Casal de Gent Gran El Remolar va tenir lloc la segona reunió del grup de persones voluntàries que treballen en el disseny i construcció del Pessebre de Gent Gran de la pl. de la Vila. 

Una vintena de persones van participar en aquesta sessió, on a banda d’analitzar la maqueta del proper pessebre es va presentar al nou monitor, Òscar Brandariz, que guiarà la feina del grup de construcció i que, juntament amb l’Encarna Villa, la referent del grup de manualitats, i l’Estela Moreno, coordinadora del projecte, donaran suport al grup. 

La temàtica del pessebre és tota una sorpresa, ben guardada, que com a novetat incorporarà algun element mecànic que donarà moviment a la instal·lació.

El Pessebre de la pl. de la Vila és la culminació del treball d’una trentena de persones grans voluntàries de la nostra ciutat, amb el suport del Programa Municipal de Lleure de la Gent Gran. Són homes i dones que, des del mes de juliol, hi dediquen el seu temps, les seves habilitats i coneixements a generar aquesta representació simbòlica del Nadal.

Enguany, per posar en valor el treball d’aquest grup i mostrar aquest procés laboriós, divertit, de relació i aprenentatge, s’està gravant un vídeo – documental que es presentarà pels volts del Nadal.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...