Esteu aquí

La preparació del pessebre de la pl. de la Vila engega motors

Aquest any el pessebre inclourà algun element mecànic que donarà moviment a la instal·lació

Reunió preparatòria del pessebre.

divendres, 8 setembre, 2017 - 11:45

Ahir al matí, al Casal de Gent Gran El Remolar va tenir lloc la segona reunió del grup de persones voluntàries que treballen en el disseny i construcció del Pessebre de Gent Gran de la pl. de la Vila. 

Una vintena de persones van participar en aquesta sessió, on a banda d’analitzar la maqueta del proper pessebre es va presentar al nou monitor, Òscar Brandariz, que guiarà la feina del grup de construcció i que, juntament amb l’Encarna Villa, la referent del grup de manualitats, i l’Estela Moreno, coordinadora del projecte, donaran suport al grup. 

La temàtica del pessebre és tota una sorpresa, ben guardada, que com a novetat incorporarà algun element mecànic que donarà moviment a la instal·lació.

El Pessebre de la pl. de la Vila és la culminació del treball d’una trentena de persones grans voluntàries de la nostra ciutat, amb el suport del Programa Municipal de Lleure de la Gent Gran. Són homes i dones que, des del mes de juliol, hi dediquen el seu temps, les seves habilitats i coneixements a generar aquesta representació simbòlica del Nadal.

Enguany, per posar en valor el treball d’aquest grup i mostrar aquest procés laboriós, divertit, de relació i aprenentatge, s’està gravant un vídeo – documental que es presentarà pels volts del Nadal.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 09:30

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça 17 de setembre

Encara estan oberts els processos de la plaça de l'Estany de Sant Maurici i...

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van partic...

dijous, 13 maig, 2021 - 08:30

Persones amb discapacitat venen objectes perduts en aeroports al Carrefour

L'entitat Envera disposa al centre comercial pratenc d'un espai que promou l...