Esteu aquí

La Policia local troba una persona gran del Prat desapareguda amb el sistema de geolocalització de l’APP de seguretat ciutadana

Amb el suport de l’APP, els agents van trobar el dimarts 20 de juliol un veí del Prat d’edat avançada amb problemes cognitius, després que un dels seus familiars alertés la policia local de la seva desaparició. Se’l va localitzar a la Zona Franca de Barcelona

dijous, 29 juliol, 2021 - 11:15

La Policia local va poder trobar una persona gran del Prat desapareguda, amb el suport de l’Aplicació Mòbil (APP) de seguretat ciutadana, que consta d’un sistema de geolocalització.

Mitjançant aquesta APP, es va poder localitzar el dimarts de la setmana passada, 20 de juliol, un home d’edat avançada amb problemes cognitius. Després que un dels seus familiars alertés la policia local, dues dotacions de la policia local van iniciar el dispositiu de recerca, identificant prèviament quina era la darrera ubicació de la persona desapareguda registrada per l’aplicació.

Aquesta darrera ubicació corresponia a la Zona Franca de Barcelona, concretament a l’encreuament dels carrers número 4 i número 6. Després de registrar la zona, els agents van localitzar la persona gran en bon estat davant de l’Hotel Alfa de la Zona Franca.

L’APP de Seguretat Ciutadana

L’Aplicació Mòbil (APP) de Seguretat Ciutadana és una eina de connexió entre la ciutadania i la policia local, per comunicar ràpidament diferents tipus d’incidències o situacions d’alerta o per accedir ràpidament a serveis d’emergència o a informació de servei vinculada a les afectacions del trànsit o a les condicions meteorològiques. També incorpora serveis especials per als botiguers i botigueres.

L’APP ofereix diverses eines, que permeten la geolocalització i el contacte directe amb la policia per comunicar incidències, rebre consells o alertes de seguretat. També permet que la ciutadania pugui col·laborar amb les tasques de seguretat ciutadana de la policia local, facilitant-li informació que li pugui resultat d’utilitat, per exemple sobre presumptes conductes incíviques.

Qualsevol persona que ho desitgi es pot descarregar l’aplicació a Google Play i Apple Store de forma gratuïta.  

Més informació a:

https://www.elprat.cat/administracio-govern-i-ciutat/la-ciutat/policia/aplicacio-mobil-seguretat-ciutadana

Compartir

Noticies relacionades

Ple gener 2022

dimecres, 12 gener, 2022 - 19:00

El ple del Prat manté la suspensió de llicències per a cases d’apostes i associacions de fumadors mentre endureix les condicions per a la seva obertura

La tramitació de la normativa que ho regula, aprovada avui inicialment al ple...

dilluns, 3 gener, 2022 - 13:00

Els Mags d’Orient arribaran al Prat amb una Cavalcada que incorporarà canvis per garantir la seguretat sanitària

Els Mags d’Orient han comunicat que enguany sí recorreran els carrers del...

divendres, 31 desembre, 2021 - 12:30

El 2022 començarà sense variacions a les tarifes del transport públic, congelades per segon any consecutiu

En el cas del Prat, el 2022 serà un any d’importants avenços per a la...