Esteu aquí

La Policia Local incorpora 11 agents a la seva plantilla

Es tracta de les 11 persones que van superar el procés selectiu convocat per l’Ajuntament durant els darrers mesos de 2020 i que acaben de completar la seva formació a l’Escola de Policia de Catalunya.

Nous policies locals

divendres, 6 agost, 2021 - 10:45

Un total d’11 agents s’han incorporat a la Policia Local de la nostra ciutat durant aquest mes d’agost, en període de pràctiques. D’aquesta manera, contribuiran a reforçar els efectius de la Policia Local durant l’estiu, període en què s’incrementa sensiblement l’ús de l’espai públic, tot i les restriccions vigents encara per la pandèmia, i període en el que s’ha de reforçar la prevenció en matèria de seguretat.

Aquests 11 agents van superar la convocatòria realitzada per l’Ajuntament el 5 de desembre de 2020, entre un gran nombre d’aspirants, prop de 1.600. Seguint el procés habitual dels processos selectius i de preparació de les policies locals d’arreu del país, les persones escollides en aquesta convocatòria van començar el seu procés formatiu a l'Escola de Policia de Catalunya el gener de 2021. Passat el mes de juliol, van finalitzar la seva formació i aquest agost s’incorporen en període de pràctiques a la policia pratenca.

Si superen aquest període de pràctiques amb èxit, passaran a formar part de la plantilla de la Policia Local.

Compartir

Noticies relacionades

Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...
Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...
Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...