Esteu aquí

La Policia Local incorpora 11 agents a la seva plantilla

Es tracta de les 11 persones que van superar el procés selectiu convocat per l’Ajuntament durant els darrers mesos de 2020 i que acaben de completar la seva formació a l’Escola de Policia de Catalunya.

Nous policies locals

divendres, 6 agost, 2021 - 10:45

Un total d’11 agents s’han incorporat a la Policia Local de la nostra ciutat durant aquest mes d’agost, en període de pràctiques. D’aquesta manera, contribuiran a reforçar els efectius de la Policia Local durant l’estiu, període en què s’incrementa sensiblement l’ús de l’espai públic, tot i les restriccions vigents encara per la pandèmia, i període en el que s’ha de reforçar la prevenció en matèria de seguretat.

Aquests 11 agents van superar la convocatòria realitzada per l’Ajuntament el 5 de desembre de 2020, entre un gran nombre d’aspirants, prop de 1.600. Seguint el procés habitual dels processos selectius i de preparació de les policies locals d’arreu del país, les persones escollides en aquesta convocatòria van començar el seu procés formatiu a l'Escola de Policia de Catalunya el gener de 2021. Passat el mes de juliol, van finalitzar la seva formació i aquest agost s’incorporen en període de pràctiques a la policia pratenca.

Si superen aquest període de pràctiques amb èxit, passaran a formar part de la plantilla de la Policia Local.

Compartir

Noticies relacionades

Mur Port de Barcelona

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:15

El Port de Barcelona instal·la una pantalla per protegir la nidificació d’aus

S’ha construït una estructura de 244 metres a prop de la desembocadura del riu.

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...
Parc del Fondo d'en Peixo

dimecres, 1 desembre, 2021 - 15:00

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la nit de demà, de 10 h a 6 h, es realitzarà un nou tractament pel...