Esteu aquí

La Policia Local fa una campanya de control de la velocitat

Mitjançant un vehicle amb radar i durant tota aquesta setmana.

dimarts, 6 juliol, 2010 - 11:02

La Policia Local del Prat fa aquesta setmana una campanya especial de control de la velocitat mitjançant un vehicle equipat amb radar. La campanya, que en principi durarà tota aquesta setmana, vol controlar que la velocitat dels vehicles sigui l'adequada i no s'ultrapassin els límits establerts legalment.

Un dels objectius de Policia Local és establir un conjunt de mesures i iniciatives per millorar la seguretat viària. En definitiva, establir les bases per a la convivència entre els vianants i els vehicles, i disminuir el nombre i la gravetat dels accidents de trànsit.

Per això és molt important, cara a respectar els vianants i a disminuir el risc d’accident, que el conductor adeqüi la velocitat del vehicle a les circumstàncies de cada moment.

A la Llei de trànsit es recull que tot conductor està obligat a respectar els límits de velocitat establerts i a tenir en compte quantes circumstàncies concorrin en cada moment, amb la finalitat d’adequar la velocitat del seu vehicle a aquestes, de manera que sempre pugui aturar-lo dins dels límits del seu camp de visió i davant de qualsevol obstacle que pugui presentar-se.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...