Esteu aquí

La Policia Local fa una campanya de control de la velocitat

TEMES: Urbà

Durant aquesta setmana, amb un vehicle equipat amb radar

dimarts, 21 febrer, 2012 - 11:07

Durant aquesta setmana, la Policia Local del Prat du a terme una campanya específica de control de la velocitat, amb un vehicle equipat amb radar.

La quantia de les infraccions, en funció de la velocitat a la qual vagi el vehicle, poden suposar entre 100 i 600 euros de multa i la pèrdua de fins a 6 punts del permís de conduir. D'altra banda, si la velocitat en via urbana és superior en 60 quilòmetres per hora a la permesa, el conductor pot ser, fins i tot, imputat per un delicte contra la seguretat vial.

A la Llei de trànsit es recull que tot conductor és obligat a respectar els límits de velocitat establerts i a tenir en compte quantes circumstàncies concorrin en cada moment, amb la finalitat d’adequar la velocitat del seu vehicle a aquestes, de manera que sempre pugui aturar-lo dins dels límits del seu camp de visió i davant de qualsevol obstacle que pugui presentar-se.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong