Esteu aquí

La policia local deté un home acusat de provocar els incendis dels darrers dies en diversos punts de la ciutat

El cos policial conclou amb èxit una investigació iniciada després de la crema de contenidors de fa uns dies

Imatge d'arxiu de la policia local del Prat de Llobregat.

divendres, 29 juliol, 2022 - 00:00

La policia local del Prat de Llobregat ha detingut aquesta nit un home acusat de provocar els incendis dels darrers dies en diversos punts de la ciutat. L’home, veí del Prat, ha estat localitzat gràcies a la cooperació d’alguns testimonis. Conclou així amb èxit una investigació iniciada pel cos local després de la crema de contenidors de fa uns dies.

Aquesta mateixa tarda la policia ha registrat quatre nous petits incendis. Els dos primers, cap a les cinc de la tarda, han cremat 800 i 50 metres quadrats de canyes i matolls en descampats prop del Parc Nou. Els altres dos s’han produït més tard en una zona propera als Espais Naturals de Cal Tet i al camí de la Bunyola.

Aquests incendis se sumen als registrats en entorns propers en els darrers dies, que els investigadors sospitaven que podien haver estat provocats. Finalment, i gràcies a la col·laboració veïnal, els agents han pogut localitzar i identificar una persona sospitosa a la zona, que ha estat detinguda.

La policia ha pogut concloure així amb èxit una investigació iniciada després d’una crema de contenidors que es va registrar fa unes setmanes. Ja llavors, es va poder identificar la persona sospitosa, que avui ha estat detinguda amb un encendor i rastres de cremades a les mans.

Neteja dels terrenys d’Aena davant l’elevat risc d’incendi

Paral·lelament, aquest dimecres els serveis de Manteniment i Serveis Urbans han iniciat una tasca de neteja i desbrossat del descampat entre el barri de les Palmeres i el Parc Nou i la Ronda Sud i la Carretera de la Platja, davant de l’elevat risc d’incendi en aquest espai.

Aquests terrenys són d’Aena, a qui correspon la neteja i manteniment de l’espai. Davant el risc per la seguretat de les persones a l'entorn, l’Ajuntament ha executat subsidiàriament la neteja d’aquest espai, en coordinació amb l'ens gestor aeroportuari. Així mateix , treballa perquè properament es netegin i desbrossin també els descampats ubicats entre el Parc Nou i l’aeroport.

Compartir

Noticies relacionades

Ple de febrer de 2024

dijous, 29 febrer, 2024 - 22:15

El Ple del Prat dona llum verda al Pla d’Actuació Municipal amb el suport de tres quartes parts dels membres

Als vots favorables dels regidors i regidores dels grups polítics que...

dilluns, 26 febrer, 2024 - 19:30

El govern municipal assoleix sengles acords amb ERC i Junts de suport al PAM 2024-27

“Més Prat. La ciutat del futur es fa present” és el títol del pla, que s’ha...
Bucle magnètic

dijous, 22 febrer, 2024 - 14:15

Gairebé una desena d’equipaments públics ja disposen de bucles magnètics

Es tracta d’un equip digital que facilita la comunicació entre emissor i...