Esteu aquí

La policia local deté un home acusat de provocar els incendis dels darrers dies en diversos punts de la ciutat

El cos policial conclou amb èxit una investigació iniciada després de la crema de contenidors de fa uns dies

Imatge d'arxiu de la policia local del Prat de Llobregat.

divendres, 29 juliol, 2022 - 00:00

La policia local del Prat de Llobregat ha detingut aquesta nit un home acusat de provocar els incendis dels darrers dies en diversos punts de la ciutat. L’home, veí del Prat, ha estat localitzat gràcies a la cooperació d’alguns testimonis. Conclou així amb èxit una investigació iniciada pel cos local després de la crema de contenidors de fa uns dies.

Aquesta mateixa tarda la policia ha registrat quatre nous petits incendis. Els dos primers, cap a les cinc de la tarda, han cremat 800 i 50 metres quadrats de canyes i matolls en descampats prop del Parc Nou. Els altres dos s’han produït més tard en una zona propera als Espais Naturals de Cal Tet i al camí de la Bunyola.

Aquests incendis se sumen als registrats en entorns propers en els darrers dies, que els investigadors sospitaven que podien haver estat provocats. Finalment, i gràcies a la col·laboració veïnal, els agents han pogut localitzar i identificar una persona sospitosa a la zona, que ha estat detinguda.

La policia ha pogut concloure així amb èxit una investigació iniciada després d’una crema de contenidors que es va registrar fa unes setmanes. Ja llavors, es va poder identificar la persona sospitosa, que avui ha estat detinguda amb un encendor i rastres de cremades a les mans.

Neteja dels terrenys d’Aena davant l’elevat risc d’incendi

Paral·lelament, aquest dimecres els serveis de Manteniment i Serveis Urbans han iniciat una tasca de neteja i desbrossat del descampat entre el barri de les Palmeres i el Parc Nou i la Ronda Sud i la Carretera de la Platja, davant de l’elevat risc d’incendi en aquest espai.

Aquests terrenys són d’Aena, a qui correspon la neteja i manteniment de l’espai. Davant el risc per la seguretat de les persones a l'entorn, l’Ajuntament ha executat subsidiàriament la neteja d’aquest espai, en coordinació amb l'ens gestor aeroportuari. Així mateix , treballa perquè properament es netegin i desbrossin també els descampats ubicats entre el Parc Nou i l’aeroport.

Compartir

Noticies relacionades

diumenge, 28 maig, 2023 - 23:45

El Prat En Comú Podem guanya les eleccions municipals del Prat amb un 32,4% dels vots

La candidatura encapçalada per l'alcalde actual, Lluís Mijoler, ha obtingut 8...
eleccions municipals 2023

diumenge, 28 maig, 2023 - 19:45

Tanquen els col·legis electorals, en una jornada que ha transcorregut amb normalitat

Els 18 col·legis electorals del Prat de Llobregat han tancat, com és habitual, a les 20 h, en una jo...
eleccions municipals 2023

diumenge, 28 maig, 2023 - 18:30

La participació a les eleccions municipals del Prat és, a les 18 h, del 41,9 %

El 2019 a la mateixa hora havien votat el 48 % del cens