Esteu aquí

La Policia Local deté dues persones acusades de robar en un supermercat

Un dels detinguts ha ingressat a presó

dimarts, 12 novembre, 2019 - 12:00

La Policial Local del Prat ha detingut dues persones acusades d'haver intentat un robatori amb violència en un establiment comercial del carrer de la Carretera de la Marina de la nostra ciutat. Una d'aquestes persones ha acabat ingressant a presó.

Els fets es van produir dissabte a la tarda, quan les dues persones van intentar robar productes d'un supermercat emprant intimidació i violència contra una treballadora de l'establiment. Tot i que, inicialment, els presumptes autors van aconseguir fugir del lloc, gràcies a les descripcions facilitades per la víctima i diversos testimonis una patrulla de la Policia Local va poder localitzar-los i practicar-ne la detenció.

Posteriorment, quan els detinguts ja es trobaven a les dependències dels Mossos d'Esquadra, es va poder comprovar que una de les persones detingudes havia utilitzat una identitat falsa per tal d'intentar eludir una ordre de detenció i ingrés a presó que tenia vigent. Finalment, aquest ingrés es va poder produir.

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal setembre 2022

dimecres, 5 octubre, 2022 - 18:15

El ple del Prat congela impostos i taxes municipals per al 2023

Amb la congelació de la càrrega fiscal, l’Ajuntament de Prat vol donar suport...

dissabte, 1 octubre, 2022 - 11:00

La Policia local del Prat denuncia els autors d’un vídeo viral que mostra com cometen diverses infraccions greus com la de conducció temerària

Després que el vídeo es compartís a les xarxes socials a principis de...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...