Esteu aquí

La Policia Local controla els sorolls molestos

En les darreres setmanes, la Policia Local ha efectuat una campanya intensiva de control dels sorolls molestos, amb la finalitat de millorar la convivència i el benestar a la ciutat.

dimarts, 28 juny, 2005 - 11:15

La campanya, que va començar el 13 de juny i tot just ha finalitzat, ha controlat, d'una banda, el sorolls produïts per vehicles, preferentment motos i ciclomotors, i de l'altra, els sorolls produïts per establiments d'oci nocturn i de persones cridant o parlant fort al carrer.

Motors de vehicles
Dels 69 vehicles controlats, un total de 38 han estat denunciats, molts d'ells ciclomotors. Aquestes denúncies han estat condicionades, de forma que disposen de 7 dies per solucionar el problema de soroll del vehicle i, en aquest cas, un cop comprovat, la denúnncia resta anul·lada.

Bars i crits
Del control de sorolls relacionats amb activitats d'oci s'han denunciat un total de 13, tant d'establiments que incomplien la normativa com de persones que feien xivarri al carrer.

Continua el control
Tot i que aquesta campanya específica ha finalitzat, els agents de la Policia Local continuaran durant tota la temporada estival controlant qualsevol tipus d'activitat que pugui generar soroll i que pugui molestar el normal descans del veïnat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...