Esteu aquí

La Policia Local comença un control intensiu dels sorolls al carrer

Amb especial atenció a motos i ciclomotors i als grups de gent, sobre tot de nit.

dimarts, 17 juny, 2008 - 10:30

Diversos estudis i enquestes assenyalen que el soroll de les motos i dels ciclomotors, especialment durant la nit, origina més molèsties que altres tipus de vehicles.

En aquests vehicles, l’origen del soroll no és tant el motor, sinó la forma de conduir-los i l’estat dels tubs d’escapament i dels silenciadors. Amb silenciadors eficients i en bon estat, i amb una conducció en un règim suau de revolucions, les motos i els ciclomotors no originen més molèsties que la resta de vehicles.

Des del dilluns dia 16 de juny, la Policia Local del Prat fa una campanya intensiva sobre el control del soroll en els vehicles, amb l'objectiu de controlar els nivells de soroll que produeixen i sensibilitzar els i les conductores sobre la problemàtica i repercussions del defectuós funcionament dels tubs d’escapament i dels silenciadors.

Els vehicles que incompleixen aquest precepte són denunciats i, si el soroll és molt elevat, també són immobilitzats.

A banda dels vehicles de dues rodes, també es controlen les possibles infraccions que puguin cometre tant els turismes com els camions.

De la mateixa manera, durant aquesta campanya es controla el soroll produït per la concentració de persones a la via pública en horari principalment nocturn i les molèsties que puguin provocar els locals d’oci.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...