Esteu aquí

La platja del Prat, la tercera més ben valorada de l'àrea metropolitana

TEMES: Urbà

El paisatge, l'entorn natural, la tarnquil·litat i la proximitat, principals atractius de la platja pratenca

dijous, 8 gener, 2015 - 13:34

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha donat a conèixer els resultats de l'enquesta d'ocupació i satisfacció sobre les platges metropolitanes (excepte les de Barcelona) que fa períodicament des de l'any 2003.

Segons aquesta enquesta, la platja del Prat és la tercera més ben valorada per les persones usuàries, per darrerre de les de Viladecans i Montgat.

L'enquesta, feta a unes 5.000 persones, valora les platges de Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat Sant Adrià, Badalona i Montgat.

Punts forts i febles
Respecte de la platja del Prat, les persones enquestades valoren com a punts positius l'entorn paisatgístic, els espais naturals que l'envolten, la tranquil·litat i la proximitat.

Com a debilitats i aspectes a millorar, l'enquesta hi destaca els lavabos i el servei de salvament i socorrisme, que a partir de l'estiu vinent s'ampliarà fins a l'11 de setembre i es reforçarà amb més torres de vigilància. Pel que fa als lavabos, s'està treballant per poder-hi instal·lar un altre mòdul.

Perfil de les persones usuàries
Durant la temporada d'estiu, la platja del Prat rep la visita d'unes 250.000 visites, de les quals el 97% són de l'Estat espanyol i el 46,4% són persones que resideixen al Prat. Un 16% procedeixen de la ciutat de Barcelona.

Pel que fa a la manera d'accedir a la platja del Prat, el 62% ho fa en vehicle privat, el 20% en bici o caminant i aproximadament el 17% en transport públic.

Tot seguit podeu escoltar l'entrevista que El Prat Ràdio (91.6 FM) ha fet a la tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament, Helena del Pozo, per valorar els resultats d'aquesta enquesta.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 28 maig, 2020 - 13:30

Nou tractament preventiu de les palmeres contra l'escarabat morrut

Durant aquesta setmana i la següent, l'Ajuntament procedirà al tractament fitosanitari de les palmeres del gènere phoenix de la c...

dilluns, 25 maig, 2020 - 15:00

Les zones blaves del Prat tornaran a estar operatives el 2 de juny

Des de l'inici de l'estat d'alarma han estat gratuïtes, ja que la població...

divendres, 22 maig, 2020 - 09:45

Llencem correctament les mascaretes i els guants usats

Deixar a la via pública els guants o les mascaretes usades és, a més de...