Esteu aquí

La platja del Prat, la tercera més ben valorada de l'àrea metropolitana

TEMES: Urbà

El paisatge, l'entorn natural, la tarnquil·litat i la proximitat, principals atractius de la platja pratenca

dijous, 8 gener, 2015 - 13:34

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha donat a conèixer els resultats de l'enquesta d'ocupació i satisfacció sobre les platges metropolitanes (excepte les de Barcelona) que fa períodicament des de l'any 2003.

Segons aquesta enquesta, la platja del Prat és la tercera més ben valorada per les persones usuàries, per darrerre de les de Viladecans i Montgat.

L'enquesta, feta a unes 5.000 persones, valora les platges de Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat Sant Adrià, Badalona i Montgat.

Punts forts i febles
Respecte de la platja del Prat, les persones enquestades valoren com a punts positius l'entorn paisatgístic, els espais naturals que l'envolten, la tranquil·litat i la proximitat.

Com a debilitats i aspectes a millorar, l'enquesta hi destaca els lavabos i el servei de salvament i socorrisme, que a partir de l'estiu vinent s'ampliarà fins a l'11 de setembre i es reforçarà amb més torres de vigilància. Pel que fa als lavabos, s'està treballant per poder-hi instal·lar un altre mòdul.

Perfil de les persones usuàries
Durant la temporada d'estiu, la platja del Prat rep la visita d'unes 250.000 visites, de les quals el 97% són de l'Estat espanyol i el 46,4% són persones que resideixen al Prat. Un 16% procedeixen de la ciutat de Barcelona.

Pel que fa a la manera d'accedir a la platja del Prat, el 62% ho fa en vehicle privat, el 20% en bici o caminant i aproximadament el 17% en transport públic.

Tot seguit podeu escoltar l'entrevista que El Prat Ràdio (91.6 FM) ha fet a la tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament, Helena del Pozo, per valorar els resultats d'aquesta enquesta.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 18 juliol, 2019 - 13:45

La ciutadania visita els nous aparcaments de Verge de Montserrat

Centenars de persones aprofiten les jornades de portes obertes per conèixer...

dijous, 18 juliol, 2019 - 08:45

Es renova el paviment a 14 zones de jocs infantils per fer-lo més tou i higiènic

L'Ajuntament del Prat ha renovat el paviment de 14 zones de jocs infantils de la ciutat. Els treballs han ...

dimecres, 17 juliol, 2019 - 15:45

Bancs provisionals a les parades de bus de Verge de Montserrat

Els ha posat l'Ajuntament, en espera que l'AMB hi instal·li les marquesines...