Esteu aquí

La platja del Prat, la de més qualitat de l'àrea metropolitana

TEMES: Urbà

Segons una enquesta, la valoració arriba a 8 punts sobre 10

dijous, 31 gener, 2013 - 10:00

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha fet pública una àmplia enquesta sobre les platges metropolitanes, excepte les de Barcelona, realitzada entre maig i setembre de 2012.

Segons aquesta enquesta, la platja del Prat és, per a les persones usuàries, la que té una qualitat més alta d'entre totes les platges metropolitanes (Montgat, Badalona, Sant Adrià, el Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels). El Prat obté una puntuació de 8 punts sobre 10. Viladecans també aconsegueix 8 punts en el concepte "qualitat percebuda", però la "qualitat esperada" és superior a la del Prat. A totes les platges, la "qualitat perceduba" es superior a la "qualitat esperada".

Dels diferents indicadors enquestats (ubicació, equipaments i serveis, neteja, tranquil·litat, entorn, seguretat i informació) cap puntua per sota dels 5 punts a la platja del Prat, cosa que sí passa a tota la resta tret de Castelldefels i Viladecans.

D'on venen els banyistes?
El 39,4%de les persones usuàries de la platja del Prat a l'estiu són residents al nostre municipi. Aquest és un percentatge dels més alts. Només a Badalona més de la meitat dels visitants són del mateix municipi.

El gran valor, la tranquil·litat
Una de les característiques que destaquen de la platja del Prat és la tranquil·litat. Així, a totes les platges metropolitanes la principal motivació dels usuaris per anar-hi és prendre el sol. Només en dues platges, el Prat i Viladecans, la principal motivació és passar una estona tranquil·la, mentre que prendre el sol queda en segon lloc.

Pel que fa al nombre de visitants, la del Prat és de les platges que en rep menys, només per davant de Viladecans.

Podeu consultar tot el contingut de l'enquesta a través del següent enllaç.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2019 - 13:00

El Passeig Marítim del Prat, guardonat als Premis FAD d’Arquitectura

Ha guanyat en la categoria de Ciutat i Paisatge

dijous, 20 juny, 2019 - 11:00

Dilluns 24 de juny, tall d'autobusos a la pl. de la Vila i l'estació

El dilluns 24 de juny, amb motiu del Concert de Sant Joan que se celebrarà a la pl. de la Vila, els autobusos PR1, PR3 i L78 veura...

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:00

Autobús especial nocturn a la platja per la revetlla de Sant Joan

El passeig de la platja es tancarà al trànsit