Esteu aquí

La plaça Constitució acull un nou Bicibox

És el primer dels set mòduls que instal·larà l’Àrea Metropolitana de Barcelona durant els pròxims mesos. A la ciutat en tindrem un total de 21 estacions gratuïtes per a bicicletes d’aquest tipus.

Bicibox

dimarts, 21 desembre, 2021 - 10:30

La ciutat ja compta amb un nou mòdul Bicibox, un aparcament segur de bicicletes amb capacitat per a 14 vehicles. Durant els propers mesos n’arribaran sis més que es distribuiran per aquells punts més importants de la ciutat. A la ciutat, actualment ja tenim un total de 15: dins del nucli de la ciutat, a la platja, a l’estació de Metro i Rodalies i quatre a l’aeroport. Ara, s’hauran de sumar les sis que queden per instal·lar. Tots els mòduls funcionen amb tecnologia d’energia solar.

El seu funcionament és molt simple: només cal registrar-se a la web oficial del servei de forma gratuïta. A partir d’aquí, us arribarà una targeta que us servirà per deixar la bicicleta en el mòdul que desitgeu. La xarxa de mòduls de Bicibox no només està al Prat, també es pot fer servir a d’altres municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona com ara l’Hospitalet, Sant Boi, Gavà, Cornellà o Viladecans, entre d’altres.

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...