Esteu aquí

La plaça Constitució acull un nou Bicibox

És el primer dels set mòduls que instal·larà l’Àrea Metropolitana de Barcelona durant els pròxims mesos. A la ciutat en tindrem un total de 21 estacions gratuïtes per a bicicletes d’aquest tipus.

Bicibox

dimarts, 21 desembre, 2021 - 10:30

La ciutat ja compta amb un nou mòdul Bicibox, un aparcament segur de bicicletes amb capacitat per a 14 vehicles. Durant els propers mesos n’arribaran sis més que es distribuiran per aquells punts més importants de la ciutat. A la ciutat, actualment ja tenim un total de 15: dins del nucli de la ciutat, a la platja, a l’estació de Metro i Rodalies i quatre a l’aeroport. Ara, s’hauran de sumar les sis que queden per instal·lar. Tots els mòduls funcionen amb tecnologia d’energia solar.

El seu funcionament és molt simple: només cal registrar-se a la web oficial del servei de forma gratuïta. A partir d’aquí, us arribarà una targeta que us servirà per deixar la bicicleta en el mòdul que desitgeu. La xarxa de mòduls de Bicibox no només està al Prat, també es pot fer servir a d’altres municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona com ara l’Hospitalet, Sant Boi, Gavà, Cornellà o Viladecans, entre d’altres.

Compartir

Noticies relacionades

Ajuts Prat Espais

dimarts, 26 setembre, 2023 - 12:15

L’Ajuntament obre diverses convocatòries d’ajuts per facilitar l’accés i la disponibilitat de lloguers assequibles

La línia de suport a les persones llogateres incorpora, com a novetat, el...

dilluns, 28 agost, 2023 - 11:45

L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 21 d'agost
qualitat aigua platja

divendres, 11 agost, 2023 - 14:30

L'ACA qualifica d'excel·lent l'aigua de la platja del Prat

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 7 d'agost