Esteu aquí

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

Es ben conegut que la música és una eina molt valuosa per a l'expressió i el desenvolupament de totes les persones, que ens situa a totes en un mateix punt de partida i que ens permet compartir des de la diversitat, superant limitacions de tot tipus. És per això que ja fa uns quants anys que L'Escola d'Arts en Viu impulsa un espai de Percussió inclusiva en el qual participen persones del Prat amb diversitat funcional i alumnes dels programes de música de L'Escola d'Arts en Viu.

El període de pandèmia va fer que durant el curs passat aquesta activitat s'hagués de realitzar amb limitacions, però aquest nou curs 21-22 s'ha pogut recuperar amb la majoria de participants. Actualment formen part del grup de Percussió inclusiva 21 persones de diferents edats, dirigits per la professora Carla Azanuy. Els podem trobar tots els divendres al Centre Cultural Torre Balcells, seu principal de L'Escola d'Arts en Viu, i que fan música plegats a partir de la percussió i la veu. Aquest projecte s'ha desenvolupat sempre amb estreta col.laboració amb l'Associació temps de lleure Rubricatus i també amb l'Associació d'usuaris de Tamariu.

El grup ja està treballant en noves cançons i nous ritmes que tindran l'oportunitat d'interpretar en diferents esdeveniments de la ciutat. Aquests compromisos s'agafaen amb moltes ganes i il.lusió després d'haver passat molt de temps sense poder actuar per les circumstàncies de la covid.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 09:30

L'Escola Sona retorna a La Capsa

Primer concert dels combos de L'Escola d'Arts en Viu d'aquest curs 21-22

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte