Esteu aquí

La Paperera ven els seus terrenys

La immobiliària Espais compra la planta de Reno de Medici amb la intenció de fer-hi pisos

dijous, 18 desembre, 2003 - 13:43

La històrica fàbrica coneguda al Prat com la Paperera, abans Sarrió i actualment en mans de la multinacional italiana Reno de Medici, abandonarà el nostre municipi l'any 2007, per insatal·lar-se en un altre indret, sempre dintre de l'Estat espanyol. Els terrenys que deixarà lliures (més de 96.000 metres quadrats) ja han estat adquirits per la immobiliària catalana Espais Promocions Immobiliàries, i podrien acollir habitatges a mit termini.

Cal recordar que aquests terrenys estan integrans en la zona del Prat Nord, que es troba en ple procés de transformació d'un àmbit industrial i logístic a un altre de residencial, procés facilitat pel proper soterrament del ferrocarril. Una altra fàbrica històrica del Prat, la Seda, ha viscut ja aquest procés de venda a una immobiliària i enderroc de la factoria per deixar pas a una nova zona residencial. Durant aquests tres anys de permanència, Reno de Medici pagarà un lloguer a Espais. La Paperera ocupa actualment a 301 treballadores i fabrica anualment 150.000 tones de cartronet.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...