Esteu aquí

La Palmira proposa activitats per preparar el Carnaval

dilluns, 3 febrer, 2020 - 15:45

El mes de febrer és el mes de la gresca, la festa, les disfresses i la disbauxa... I és que el Carnaval del Prat és a tocar! Del 20 al 26 de febrer dedicarem set dies a la Supèrbia, el pecat protagonista durant aquest any. La Cort dels Set Pecats Capitals tornarà a sortir al carrer, però encara queden dies. I per celebrar la festa, els centres cívics s'engresquen amb moltes idees diferents: manualitats, teatre fòrum, ball de màscares...  Un munt d’activitats perquè ningú es quedi a casa!

A la Palmira volem que tothom vagi ben elegant a les diferents festes i activitats que hi haurà a la ciutat. Per això hem organitzat tres tallers de màscares: un per a famílies, un per a gent gran i un per a joves. Nosaltres posem els materials i totes les eines que necessitareu, vosaltres només heu de venir amb ganes de crear i de passar-ho bé.

Tallers de màscares a la Palmira

Cal inscripció prèvia al centre per tots els tallers de màscares

Decorem el centre

Hem començat a preparar la decoració del centre. Els espais de trobada lluiran durant el Carnaval les manualitats que estan fent les veïnes. Si a tu també t’interessa demana a les informadores que et donin els materials. Entre totes farem que la Palmira es vesteixi de Carnaval!

I a més...

Aquest any participem en dues activitats gastronòmiques que ens fan molta il·lusió. Per una banda, al matí del Dijous Gras estarem al concurs de truites que es fa al Mercat Municipal. Volem tastar aquestes meravelles culinàries que feu i com que ens agradaria conèixer els vostres secrets de cuina, portarem el nostre receptari del barri perquè ens deixeu receptes. I a la tarda, als jardins de la Pau, gaudirem de la festa amb la truitada popular. Es nota que això de la gastronomia ens encanta!

Concurs de truites al Mercat Municipal, 20 de febrer a partir de les 10 h

Truitada popular als jardins de la Pau, 20 de febrer a partir de les 17 h

Podeu consultar tota la informació sobre el Carnaval al Prat aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 21 maig, 2022 - 12:30

Cos en moviment, molt més que dansa

El grup de participants finalitza el procés d'enguany amb l'acompanyament de...

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:00

'La Cocina de mi Vecina' inicia un nou grup de pràctica els dimarts al matí

L'espai veïnal d'intercanvi de receptes i sabers culinaris us convida a la...