Esteu aquí

La mostra col·lectiva de l'Agrupació Fotogràfica Prat, a Jardins de la Pau

Exposició d'imatges seleccionades per diverses federacions fotogràfiques

dijous, 13 febrer, 2020 - 10:15

El passat divendres es va inaugurar l’Exposició Col·lectiva, una mostra fotogràfica de les imatges capturades pels socis i les sòcies de l’Agrupació Fotogràfica Prat (APF). Les obres es poden admirar a la sala d'exposicions del centre i són fruit del Concurs Social que l'AFP organitza per les persones sòcies, que s'estén durant nou mesos.

La Mostra Col·lectiva consisteix en una selecció d'obres on es poden veure com es treballen diferents tècniques fotogràfiques. La temàtica de l'exposició és rica i variada en contingut, amb un recorregut d'estils que transita des de les fotografies de paisatges a les urbanes, i des dels retrats, a les festes populars. Una selecció de 45 peces en blanc i negre i color que tracten des de la mateixa mirada de cada autor la fotografia de carrer, el bodegó, el paisatge o la fotografia de viatges...

Per fer aquesta selecció, les fotografies han estat valorades per altres agrupacions fotogràfiques nacionals, entre les quals l'APF. El funcionament d'aquest concurs és el següent: durant l'any, l'APF envia les imatges de les persones sòcies que participen en el concurs i la resta d'agrupacions les visionen i realitzen la votació per tal de seleccionar les millors fotografies.

Enguany els socis que ha exposat les seves obres han estat: Javier, Lluís, Tito, Susana, Fernando, Carles, Juan Perdro, Víctor, Dionisio, Luis G., Matías, Sergio, Manel, Juan David, Antonio, David, Jordi, Fran, Ramón, Leo, Sergi, Domingo, Salvador, Josep, Irene, Dimitri i Jesús.

Podeu visitar aquesta exposició fins al pròxim dia 28 de febrer a la sala d'exposicions de Centre Cívic Jardins de la Pau, en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 h i de 15.30 a 20.30 h i, caps de setmana i festius de 10.30 a 13.30 h.

Si voleu conèixer millor aquesta entitat, podeu visitar la seva web, on també podreu trobar la revista que mensualment editen, o visitar l’Agrupació Fotogràfica Prat les tardes dels divendres al Centre Cívic Jardins de la Pau.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:30

Quatre experts del sector educatiu i cultural reflexionen sobre l’aposta municipal IntersECCions

Aprofundeixen sobre l’exercici dels drets culturals, la connexió de l’escola...

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h