Esteu aquí

La mostra col·lectiva de l'Agrupació Fotogràfica Prat, a Jardins de la Pau

Exposició d'imatges seleccionades per diverses federacions fotogràfiques

dijous, 13 febrer, 2020 - 10:15

El passat divendres es va inaugurar l’Exposició Col·lectiva, una mostra fotogràfica de les imatges capturades pels socis i les sòcies de l’Agrupació Fotogràfica Prat (APF). Les obres es poden admirar a la sala d'exposicions del centre i són fruit del Concurs Social que l'AFP organitza per les persones sòcies, que s'estén durant nou mesos.

La Mostra Col·lectiva consisteix en una selecció d'obres on es poden veure com es treballen diferents tècniques fotogràfiques. La temàtica de l'exposició és rica i variada en contingut, amb un recorregut d'estils que transita des de les fotografies de paisatges a les urbanes, i des dels retrats, a les festes populars. Una selecció de 45 peces en blanc i negre i color que tracten des de la mateixa mirada de cada autor la fotografia de carrer, el bodegó, el paisatge o la fotografia de viatges...

Per fer aquesta selecció, les fotografies han estat valorades per altres agrupacions fotogràfiques nacionals, entre les quals l'APF. El funcionament d'aquest concurs és el següent: durant l'any, l'APF envia les imatges de les persones sòcies que participen en el concurs i la resta d'agrupacions les visionen i realitzen la votació per tal de seleccionar les millors fotografies.

Enguany els socis que ha exposat les seves obres han estat: Javier, Lluís, Tito, Susana, Fernando, Carles, Juan Perdro, Víctor, Dionisio, Luis G., Matías, Sergio, Manel, Juan David, Antonio, David, Jordi, Fran, Ramón, Leo, Sergi, Domingo, Salvador, Josep, Irene, Dimitri i Jesús.

Podeu visitar aquesta exposició fins al pròxim dia 28 de febrer a la sala d'exposicions de Centre Cívic Jardins de la Pau, en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 h i de 15.30 a 20.30 h i, caps de setmana i festius de 10.30 a 13.30 h.

Si voleu conèixer millor aquesta entitat, podeu visitar la seva web, on també podreu trobar la revista que mensualment editen, o visitar l’Agrupació Fotogràfica Prat les tardes dels divendres al Centre Cívic Jardins de la Pau.

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...

divendres, 27 març, 2020 - 11:00

Capturem moments envers la dona, nova proposta expositiva virtual al CC Jardins de la Pau

La mostra, que s'anava a inaugurar divendres 13, es podrà visitar virtualment...

divendres, 27 març, 2020 - 10:15

/Unzip Arts Visuals en acció

El LAB SuperSimetria continua amb trobades i sessions de creació online