Esteu aquí

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

dimarts, 4 octubre, 2022 - 11:15

El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu donar la benvinguda a la comunitat educativa del Prat a l’inici de curs i on també es fa un reconeixement a diferents agents educatius de la ciutat per la seva tasca i dedicació.

La lliçó inaugural, organitzada per l’ajuntament del Prat i el Departament d'Educació de la Generalitat, és un acte arrelat a la ciutat amb una tradició de molts anys, on any rere any es convida a diferents personalitats per reflexionar sobre temes relacionats amb l’educació a través d’una ponència.

 “Educar globalment: reflexions des de l’ètica”

Enguany, la convidada va ser la Doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Begoña Román.

La ponència "Educar globalment: reflexions des de l’ètica", va ser l'element central de  l’acte, i va girar entorn a la importància de l’ètica en el repte d’educar.

Si no vau poder assistir, podeu recuperar tot l’acte gràcies a l’emissió que va fer-ne Prat TV.

Reconeixement a professorat, alumnat, centres educatius i AFA/AMPA del Prat

Al final de l'acte es va reservar un espai pel reconeixement al professorat que fa 25 anys que treballa als centres educatius del Prat. En concret, van 4 docents: Ana Maria Pérez, Marta Mañes, Salomé Andrés i Miguel Ángel Llabrés.

També es va posar en valor a l’AMPA de l’Institut Ribera Baixa i l’Institut Estany de la Ricarda pels 25 anys treballant per la comunitat educativa del Prat, així com a l’AMPA de l’Institut Baldiri Guilera i el CEE Can Rigol per fer 50 anys de treball educatiu al Prat.

Així mateix es va fer un reconeixement a l'alumnat amb millors resultats acadèmics del curs passat en l'etapa postobligatòria (cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, Batxillerat i proves d'accés a la universitat), que van ser per Albert Baguena Ponce, Lucía Mármol Atoche i Pol Ramos Rodríguez.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 13:30

Primer plenari de les AFA i les AMPA del curs

La trobada va celebrar-se a l’Escola Charles Darwin

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric

dimecres, 20 setembre, 2023 - 08:30

Acaba la reforma de l’Institut Escola Pepa Colomer

Durant l’estiu també s’han climatitzat les quatre escoles bressol municipals