Esteu aquí

La Granja Torres de pollastres Pota Blava obre una botiga digital

La granja municipal ofereix, a través d'Internet, pollastre, gallina, polleta, capó, ous, conill, gall d’indi, hamburgueses, lassanya, croquetes, canelons, rostit...

dimarts, 29 setembre, 2020 - 09:30

Durant els mesos de confinament per la COVID-19, la Granja Torres- Granja Municipal Pota Blava va començar a oferir un servei digital de comandes a domicili. Aquells primers passos han fructificat en una plataforma de comerç electrònic i distribució de producte fresc elaborat a la Granja.

A través de la plataforma www.granjatorres.com es pot comprar pollastre, gallina, polleta, capó i ous Pota Blava, a més d’una gran varietat de productes càrnics i d’aviram: pollastre de corral, conill, gall d’indi, hamburgueses... Els productes estrella són els elaborats amb pollastre de la Raça Prat: croquetes, lassanya, canelons i un rostit cuinat a l’estil tradicional. L'oferta es completa amb una selecció de verdures de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat.

La granja, propietat de l'Ajuntament i explotada per la família Torres, es dedica a la cria i comercialització dels pollastres de la raça catalana del Prat, coneguts també com a Pota Blava. L'aviram rep una alimentació basada en un pinso amb més de 65 % de cereals, i una duració mínima de criança de noranta dies, tot i que la Granja Torres treballa amb Pota Blava de fins a 120 dies.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 12 maig, 2021 - 09:30

Diumenge 16 de maig, 2ª edició de 'La Caminada' organitzada per CCOO, Festival Esperanzah i Cercle Sud

El recorregut comptarà amb dos punts de sortida al Prat i a Cornellà que...

dimarts, 11 maig, 2021 - 13:15

10a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a pimes

Les empreses participants podran accedir a més de 75 hores de formació i...