Esteu aquí

La Granja Torres de pollastres Pota Blava obre una botiga digital

La granja municipal ofereix, a través d'Internet, pollastre, gallina, polleta, capó, ous, conill, gall d’indi, hamburgueses, lassanya, croquetes, canelons, rostit...

dimarts, 29 setembre, 2020 - 09:30

Durant els mesos de confinament per la COVID-19, la Granja Torres- Granja Municipal Pota Blava va començar a oferir un servei digital de comandes a domicili. Aquells primers passos han fructificat en una plataforma de comerç electrònic i distribució de producte fresc elaborat a la Granja.

A través de la plataforma www.granjatorres.com es pot comprar pollastre, gallina, polleta, capó i ous Pota Blava, a més d’una gran varietat de productes càrnics i d’aviram: pollastre de corral, conill, gall d’indi, hamburgueses... Els productes estrella són els elaborats amb pollastre de la Raça Prat: croquetes, lassanya, canelons i un rostit cuinat a l’estil tradicional. L'oferta es completa amb una selecció de verdures de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat.

La granja, propietat de l'Ajuntament i explotada per la família Torres, es dedica a la cria i comercialització dels pollastres de la raça catalana del Prat, coneguts també com a Pota Blava. L'aviram rep una alimentació basada en un pinso amb més de 65 % de cereals, i una duració mínima de criança de noranta dies, tot i que la Granja Torres treballa amb Pota Blava de fins a 120 dies.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 juliol, 2022 - 15:00

La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L'Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”

Sota el títol “BenvinGUST!”, BCN Content Factory, amb la col·laboració del...

divendres, 15 juliol, 2022 - 10:00

Arrenca un programa estatal per fomentar solucions digitals per a empreses i persones autònomes

El Programa Kit digital pretén subvencionar la implantació de solucions...

dijous, 7 juliol, 2022 - 11:45

Distribuïdes 2.361 targetes MarketPrat per comprar al comerç local amb subvencions de l’Ajuntament del 40%

Prop de 240 establiments comercials i de serveis de la ciutat s’han adherit a...