Esteu aquí

La Granja Torres de pollastres Pota Blava obre una botiga digital

La granja municipal ofereix, a través d'Internet, pollastre, gallina, polleta, capó, ous, conill, gall d’indi, hamburgueses, lassanya, croquetes, canelons, rostit...

dimarts, 29 setembre, 2020 - 09:30

Durant els mesos de confinament per la COVID-19, la Granja Torres- Granja Municipal Pota Blava va començar a oferir un servei digital de comandes a domicili. Aquells primers passos han fructificat en una plataforma de comerç electrònic i distribució de producte fresc elaborat a la Granja.

A través de la plataforma www.granjatorres.com es pot comprar pollastre, gallina, polleta, capó i ous Pota Blava, a més d’una gran varietat de productes càrnics i d’aviram: pollastre de corral, conill, gall d’indi, hamburgueses... Els productes estrella són els elaborats amb pollastre de la Raça Prat: croquetes, lassanya, canelons i un rostit cuinat a l’estil tradicional. L'oferta es completa amb una selecció de verdures de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat.

La granja, propietat de l'Ajuntament i explotada per la família Torres, es dedica a la cria i comercialització dels pollastres de la raça catalana del Prat, coneguts també com a Pota Blava. L'aviram rep una alimentació basada en un pinso amb més de 65 % de cereals, i una duració mínima de criança de noranta dies, tot i que la Granja Torres treballa amb Pota Blava de fins a 120 dies.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 gener, 2021 - 13:15

Servei pioner per atendre telefònicament la població nouvinguda en el seu idioma

L’Ajuntament del Prat disposa l'app Platoon per poder parlar amb l'OIAC en...

dimecres, 13 gener, 2021 - 11:15

El programa Cultura Emprenedora a l’Escola segueix endavant a quatre centres educatius de la ciutat

Aquesta edició, la quarta, ha hagut d’adaptar la metodologia al context d...

dilluns, 11 gener, 2021 - 10:15

Nous ajuts de l'Ajuntament a empreses i autònoms per fer front a l'impacte de la covid

Els nous bons per aixecar o mantenir aixecada la persiana es poden sol...