Esteu aquí

La Granja Torres de pollastres Pota Blava obre una botiga digital

La granja municipal ofereix, a través d'Internet, pollastre, gallina, polleta, capó, ous, conill, gall d’indi, hamburgueses, lassanya, croquetes, canelons, rostit...

dimarts, 29 setembre, 2020 - 09:30

Durant els mesos de confinament per la COVID-19, la Granja Torres- Granja Municipal Pota Blava va començar a oferir un servei digital de comandes a domicili. Aquells primers passos han fructificat en una plataforma de comerç electrònic i distribució de producte fresc elaborat a la Granja.

A través de la plataforma www.granjatorres.com es pot comprar pollastre, gallina, polleta, capó i ous Pota Blava, a més d’una gran varietat de productes càrnics i d’aviram: pollastre de corral, conill, gall d’indi, hamburgueses... Els productes estrella són els elaborats amb pollastre de la Raça Prat: croquetes, lassanya, canelons i un rostit cuinat a l’estil tradicional. L'oferta es completa amb una selecció de verdures de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat.

La granja, propietat de l'Ajuntament i explotada per la família Torres, es dedica a la cria i comercialització dels pollastres de la raça catalana del Prat, coneguts també com a Pota Blava. L'aviram rep una alimentació basada en un pinso amb més de 65 % de cereals, i una duració mínima de criança de noranta dies, tot i que la Granja Torres treballa amb Pota Blava de fins a 120 dies.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 08:45

L'alcalde Mijoler aborda amb responsables de bars i restaurants del Prat la situació del sector

L'Ajuntament fa mesos que està prenent mesures per recolzar el comerç local,...

divendres, 16 octubre, 2020 - 14:30

Tornen les reduccions d'aforament i els controls d'accés als mercats Municipal, de Pagès i setmanal

Les botigues a l'abast han d’avançar el tancament a les 21 h

dimarts, 13 octubre, 2020 - 12:00

Alumnes de 2n d’Administració de l’Institut Les Salines participen en dos seminaris sobre creació d’empreses

Aquests seminaris són un dels serveis que ofereix l'Àrea de Desenvolupament...