Esteu aquí

La gran gala de la Capsa

divendres, 9 desembre, 2016 - 17:30

La Gran Gala de La Capsa té el plaer d’anunciar que aquest any celebrem les festes acompanyats de les celebritats i personatges “més destacables” de la cultura d’aquest país com Paquirrin, la Pantoja, Jorge Javier, Ramón Garcia i Anne Igartiburu. Seran unes festes plenes de lluentor, elegància i diversió! Ells ja s’han convidat, només hi faltes tu!

Per La Gala de Nadal obrim les portes del Bar de La Capsa passada la mitjanit amb La FrizzBrownEnsemble, una parella glamourosa de dj’s, carregats de bona música i disposats a fer-nos baixar els polvorons!

La tonadillera aprofitarà la seva recent llibertat condicional per desfassar-se a la festa, i a l’escenari del bar, el seu fill Paquirrín i el seu stradivarius ens delectaran amb una nadala plena de sentiment. L’entrada és lliure (només pels amics de Jorge Javier Vázquez).

La Gala de Cap d’Any començarà després de les campanades. Per fi arriba la Gran Nit! Començarem el 2017 acompanyats de la nostra parella preferida: Ramón Garcia i Anne Igartiburu!

La música anirà a càrrec de La Banda del Coche Rojo, la banda de versions més polifacètica del país, que ens oferirà la millor música en directe que pugueu imaginar. En els seus shows es combinen magistralment versions, sessions de perruqueria i estilisme i, sobretot, molt perreo (el que en català s’entén com a ball arrambat de tota la vida). Aquest any, després d’haver visitat els barris més conflictius de Puerto Rico, vénen amb una nova dosi de la música més ballable que sona a les discoteques.

Completen la santíssima trinitat del ritme en Jackie Alone Dj i en Dj GzZ amb una acurada selecció musical que us trencarà els malucs! Imprescindible vestir d’etiqueta. Prohibida l’entrada amb Jhayber.

Obrim portes a les 01 h

17€ anticipada / 21 € taquilla

L’entrada anticipada per La Gala de Cap d’Any es pot comprar únicament a ticketea i al Cèntric Espai Cultural  sense despeses de gestió.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

divendres, 2 desembre, 2022 - 13:45

Finalitza l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”

Més 3000 persones han visitat l’exposició que analitza l’evolució demogràfica...