Esteu aquí

La gestió del talent i la sostenibilitat, claus de les empreses per fer el pas a la Indústria 4.0

El Prat acull la 3a Jornada de Logística, enguany enfocada a la millora dels processos dins de l’empresa

divendres, 26 octubre, 2018 - 14:45

Més de seixanta persones han assistit a la tercera edició de la Jornada de Logística del Prat. Enguany, sota el títol “Millora dels processos logístics dins l’empresa”, la jornada ha estat molt enfocada a com afrontar les situacions de canvi i transformació cap a la industria 4.0 en matèria logística. 

Les diferents ponències de la Jornada han coincidit en la creixent importància de la gestió del talent com a conductor del camí de la Indústria 4.0. El director d’Operacions i Logística de Nissan España, Francisco Durán, ha mostrat l’adaptació dels processos logístics de Nissan, i ha destacat el paper que juga l’educació en l’adaptació als  canvis. 

A la taula rodona posterior, on s’han sumat Ignasi Sayol, president del Clúster Logístic de Catalunya; Eva Lluch (Lluch Essence), Javier Malaver (CIL Group) i el mateix Francisco Durán, els ponents han valorat el pas que implica també l’adaptació a la sostenibilitat dels processos d’innovació.

L’acte ha finalitzat amb la presentació del projecte “Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat”, impulsat per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments del Prat de Llobregat, Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi de Llobregat.

La Jornada de Logística ha estat organitzada conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat, El Prat Empresarial, PIMEC i el Clúster de Logística de Catalunya. 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 maig, 2020 - 15:30

L’Ajuntament del Prat avança les principals línies del Pla de mesures de xoc i de reactivació econòmica davant de la crisi de la Covid-19

L’Ajuntament treballa des de fa setmanes els continguts d’aquest pla de xoc...
mercadet sant cosme .jpg

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:30

El Mercadet setmanal de Sant Cosme reobre amb la meitat de les parades

El Mercadet setmanal reobre parcialment, adequat amb mesures de seguretat....
L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle...