Esteu aquí

La gestió del talent i la sostenibilitat, claus de les empreses per fer el pas a la Indústria 4.0

El Prat acull la 3a Jornada de Logística, enguany enfocada a la millora dels processos dins de l’empresa

divendres, 26 octubre, 2018 - 14:45

Més de seixanta persones han assistit a la tercera edició de la Jornada de Logística del Prat. Enguany, sota el títol “Millora dels processos logístics dins l’empresa”, la jornada ha estat molt enfocada a com afrontar les situacions de canvi i transformació cap a la industria 4.0 en matèria logística. 

Les diferents ponències de la Jornada han coincidit en la creixent importància de la gestió del talent com a conductor del camí de la Indústria 4.0. El director d’Operacions i Logística de Nissan España, Francisco Durán, ha mostrat l’adaptació dels processos logístics de Nissan, i ha destacat el paper que juga l’educació en l’adaptació als  canvis. 

A la taula rodona posterior, on s’han sumat Ignasi Sayol, president del Clúster Logístic de Catalunya; Eva Lluch (Lluch Essence), Javier Malaver (CIL Group) i el mateix Francisco Durán, els ponents han valorat el pas que implica també l’adaptació a la sostenibilitat dels processos d’innovació.

L’acte ha finalitzat amb la presentació del projecte “Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat”, impulsat per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments del Prat de Llobregat, Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi de Llobregat.

La Jornada de Logística ha estat organitzada conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat, El Prat Empresarial, PIMEC i el Clúster de Logística de Catalunya. 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:45

El Prat acull una jornada sobre les restriccions de circulació a partir de l'1 de gener

En el marc de la jornada anual sobre logística adreçada al teixit empresarial...

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:30

Nova edició del Quinto Tapa Pota Blava

Del 10 al 27 d'octubre

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors...