Esteu aquí

La gent gran del Prat tindrà el seu particular “Temps de flors”

dilluns, 19 abril, 2021 - 14:00

Enguany, degut a les restriccions establertes per la pandèmia de la Covid-19, el Programa de Lleure de la Gent Gran no podrà dur a terme al mes de maig la tradicional sortida a l’exposició “Temps de flors” de Girona.

Tot i així, des del Programa Municipal de la Gent Gran es vol mantenir viva aquesta tradició i es durà a terme un projecte virtual que transportarà a totes les persones participants a aquesta meravellosa exposició floral.

El projecte consistirà en una exposició virtual de fotografies de flors enviades per totes aquelles persones que vulguin participar. Amb totes les captures rebudes es farà un recull que es compartirà a través del web municipal i de les nostres xarxes socials.

Per participar podeu enviar les fotografies de les vostres flors preferides: les que tingueu als balcons, als jardins de casa o bé les que us trobeu en sortir a passejar. 

Podeu enviar les vostres fotografies a través del correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o a través del whatsapp al telèfon 618 813 922. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...

dimarts, 17 maig, 2022 - 14:15

Trobada comunitària per potenciar el projecte Antenes

Antenes és un projecte comunitari amb l’objectiu de combatre la solitud no...