Esteu aquí

La gent gran del Prat ens apropa al tradicional “Temps de flors”

Podeu veure les fotografies de la gent gran al Flickr de l’Ajuntament

dimecres, 12 maig, 2021 - 13:30

Del 8 a 16 de maig, se celebra l’exposició “Temps de flors” a Girona, una activitat habitual dins del catàleg del Programa de Lleure de la Gent Gran. Una sortida on la gent gran del Prat gaudeix de la ciutat gironina engalanada de flors.

Enguany, degut a les restriccions establertes per la pandèmia de la Covid-19, el Programa de Lleure de la Gent Gran no ha pogut dur a terme aquesta tradicional sortida.

Però per tal de mantenir viva la tradició, des del Programa de Lleure s’ha fet un recull de fotografies de les flors preferides que té la gent gran del Prat als seus balcons i terrasses. L’objectiu d’aquesta iniciativa era crear una exposició floral pròpia que ens traslladés virtualment a la capital gironina.

Podeu veure i gaudir de les fotografies al següent enllaç.

Si teniu dubtes o necessiteu ajuda per accedir a la galeria, adreceu-vos al Punt d’Informació de la Gent Gran de Cases d’en Puig. Demaneu cita prèvia per correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al 933790050 (ext. 5616).  

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...