Esteu aquí

La Generalitat es compromet a accelerar l'arribada de la L9 del metro

TEMES: Urbà

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, defensarà que no se suprimeixi cap de les parades del nucli urbà

dimarts, 19 febrer, 2013 - 14:38

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat s’ha compromès a buscar fórmules per accelerar la posada en marxa de la línia L9 del metro, que segons les darreres previsions no començarà a funcionar fins el 2016.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, així ho ha assegurat en una reunió amb els alcaldes del Prat, Lluís Tejedor; l'Hospitalet, Núria Marín; i Barcelona, Xavier Trias. Segons Vila, s'etudiarà la manera d'avançar l'entrada en servei de la línia a abans de 2016.

Ara com ara, el tram de la línia L9 entre Collblanc i l’aeroport del Prat té el 90% de les obres executades i tan sols resten tasques menors, com la instal·lació de la catenària i els combois. Segons ha explicat Lluís Tejedor, es tracta d’una petita inversió que 250 milions d’euros.

Garantir les parades del Prat
Tejedor també ha assegurat que defensarà que es garanteixin les parades previstes al nucli urbà del Prat, en referència a unes declaracions de la setmana en què el conseller Vila parlava de la possibilitat de suprimir parades per fer una connexió més directa entre Barcelona i l'aeroport.

Tot seguit podeu escoltar dos talls de veu de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, recollits per El Prat Ràdio (91.6 FM) sobre aquest tema. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 juny, 2019 - 08:00

Autobús especial nocturn a la platja per la revetlla de Sant Joan

El passeig de la platja es tancarà al trànsit

dijous, 20 juny, 2019 - 13:00

El Passeig Marítim del Prat, guardonat als Premis FAD d’Arquitectura

Ha guanyat en la categoria de Ciutat i Paisatge

dijous, 20 juny, 2019 - 11:00

Dilluns 24 de juny, tall d'autobusos a la pl. de la Vila i l'estació

El dilluns 24 de juny, amb motiu del Concert de Sant Joan que se celebrarà a la pl. de la Vila, els autobusos PR1, PR3 i L78 veura...