Esteu aquí

La força de les dones

TEMES: Persones,Dones

dimarts, 1 març, 2005 - 10:30

L'Ajuntament i els grups i entitats de dones de la ciutat inicien tot un seguit d'activitats de commemoració al voltant del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el proper 8 de març.

El mateix 8 de març, a les 19 h, hi haurà una concentració a la plaça de la Vila, amb la lectura d'un manifest. El dia 9, el cinema Capri passarà la pel·lícula "María Querida" (2004), amb Pilar Bardem, Maria Botto i Maria Galiana, sobre la filòsofa i escriptora María Zambrano.

El 12 de març, al CEM Sagnier, es fan els "8.000 metres nedant de dones per la igualtat d'oportunitats", organitzats pel sindicat CC.OO. del Baix Llobregat (inscripcions i informació al telèfon 93 474 99 01).

El dia 18, a les 19 h, en el marc de l'exposició "Dones Creadores", d'arts plàstiques, audiovisuals i poesia, que es fa a Torre Muntadas, tindrà lloc un col·loqui entre les artistes.

També hi ha previstes diverses xerrades sobre com educar les filles i els fills sense prejudicis sexistes, que es faran amb la col·laboració de les AMPES de les escoles Galileo Galilei, Sant Jaume i La Seda.

Els equipaments cívics també han programat espectacles, teatre, exposicions... mentre que les entitats i grups de dones organitzen tallers d'Internet, sopars, xerrades, cineforums...

El programa d'actes complet arribarà a totes les bústies de la ciutat i també apareixerà a la pàgina web de l'Ajuntament (www.aj-elprat.es)

Concurs de novel·la "Delta"
Ajuntaments i biblioteques de la comarca, entre ells els del Prat, convoquen la 3ªaedició d'aquest concurs. El 8 d'abril s'acaba el termini per presentar una obra, que es pot fer a l'OIAC (pl. Vila, 1). El premi per a l'obra guanyadora és de 3000 € i l'edició. El premi per a la finalista és de 600€. Trobareu més informació a la biblioteca municipal Antonio Martín (tel. 93 370 51 52), a la regidoria de Promoció de la Dona (tel. 93 379 00 50, ext 2285), a l'OIAC i al web municipal (www.aj-elprat.es)

Carme Alguacil Punzano

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...