Esteu aquí

La Fira d’abril, motiu de la propera discoteca inclusiva del Prat

dimarts, 16 abril, 2024 - 13:30

El proper dissabte, 20 d’abril, de 17 a 19 h, es durà terme al Casal Cívic i Comunitari – Delta, la quarta sessió d’enguany de la discoteca inclusiva per a joves del Prat.

L'entrada tindrà un cost de 3€ amb consumició i el pagament es realitzarà amb diners en efectiu a l’entrada de l’equipament. La recaptació té l’objectiu de garantir la compra dels materials necessaris per a l'esdeveniment, donat que aquesta és una activitat sense ànim de lucre.

Oci inclusiu

Com ja és habitual, el jovent de la ciutat tornarà a gaudir d’una festa que pretén fomentar els espais de lleure inclusius i alhora fer més accessibles les activitats d'oci a la ciutat.

Aquesta edició estarà guarnida amb motius de la Fira d’abril.

La discoteca és oberta a qualsevol jove de la ciutat que hi vulgui participar, però està pensada especialment per a persones amb algun tipus de diversitat funcional, tant física com cognitiva. En cas que no siguin autònomes, hauran d’accedir-hi acompanyades del monitor o monitora del seu centre i/o residència.

L'assistència a la discoteca inclusiva és lliure i no cal inscripció prèvia. Si voleu més informació podeu trucar al telèfon 93 379 00 50, marcant l’extensió 5600. També podeu escriure un correu a diversitatfuncional@elprat.cat 

Les entitats, gestores de l’activitat

Novament, seran les entitats que formen part del Consell Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional les que començaran a fer una gestió col·lectiva de l’activitat. Aquesta iniciativa vol fomentar una participació activa en totes les fases de consolidació de l’activitat i garantir la seva continuïtat durant el tercer dissabte de cada mes, fins al proper mes de juliol.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens