Esteu aquí

La Festa Major comptarà amb un punt d'informació sobre alcohol, drogues i relacions sexuals

Adreçat especialment a la gent jove, amb professionals que oferiran assessorament. També s'hi podran aconseguir preservatius masculins i femenins

dimecres, 20 setembre, 2017 - 11:30

Durant aquesta Festa Major, i per segon any consecutiu, el pàrquing de l'estació acollirà durant les nits de divendres i dissabte una carpa informativa amb professionals que assesoraran i informaran sobre el risc del consum abusiu de begudes alcohòliques i altres drogues, així com sobre les relacions sexuals i afectives. També oferiran preservatius masculins i femenins. 

Les persones presents a la carpa tindran contacte directe amb les persones que s'hi acostin, a través de diàleg informal i incorporant la perspectiva de gènere, el foment del respecte, la diversitat i la tolerància. Aquest servei s'adreça a tota la població, però especialment a la franja jove, on hi trobaran assessorament i pautes preventives i de reducció de riscos. 

Aquest servei que ofereix l'Ajuntament segueix les línies de treball dels serveis municipals de Salut Pública i Consum, a més de les accions preventives i serveis específics que s'ofereixen durant tot l'any. Amb motiu de la Festa Major es reforça així el servei, ja que hi ha espais de festa i oci nocturn, susceptibles de produir-s'hi situacions de risc.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a...

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...