Esteu aquí

La Festa Major comptarà amb un punt d'informació sobre alcohol, drogues i relacions sexuals

Adreçat especialment a la gent jove, amb professionals que oferiran assessorament. També s'hi podran aconseguir preservatius masculins i femenins

dimecres, 20 setembre, 2017 - 11:30

Durant aquesta Festa Major, i per segon any consecutiu, el pàrquing de l'estació acollirà durant les nits de divendres i dissabte una carpa informativa amb professionals que assesoraran i informaran sobre el risc del consum abusiu de begudes alcohòliques i altres drogues, així com sobre les relacions sexuals i afectives. També oferiran preservatius masculins i femenins. 

Les persones presents a la carpa tindran contacte directe amb les persones que s'hi acostin, a través de diàleg informal i incorporant la perspectiva de gènere, el foment del respecte, la diversitat i la tolerància. Aquest servei s'adreça a tota la població, però especialment a la franja jove, on hi trobaran assessorament i pautes preventives i de reducció de riscos. 

Aquest servei que ofereix l'Ajuntament segueix les línies de treball dels serveis municipals de Salut Pública i Consum, a més de les accions preventives i serveis específics que s'ofereixen durant tot l'any. Amb motiu de la Festa Major es reforça així el servei, ja que hi ha espais de festa i oci nocturn, susceptibles de produir-s'hi situacions de risc.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 12:00

Tercera Escola d’Hivern d’Interseccions

Entorn la connexió dels centres educatius amb les famílies i els centres...

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat
La_superbia_carnaval2020

dijous, 20 febrer, 2020 - 18:45

Inaugurat el Carnaval de la Supèrbia!

Dijous Gras dona el tret de sortida a una setmana de diversió i bogeria