Esteu aquí

La Festa del Prat Solidari se celebrarà dissabte a la pl. de Catalunya

A partir de les 18 h, la celebració arribarà a la 25a edició

dijous, 31 maig, 2018 - 12:30

La Festa del Prat Solidari se celebrarà dissabte 2 de juny a la pl. de Catalunya, a partir de les 18 h. La festa, que arriba a la 25a edició, vol visualitzar la tasca que desenvolupen les diverses entitats de la ciutat que porten a terme projectes d’Educació per a la Justícia Global i de Cooperació al Desenvolupament al territori i alhora ofereix un seguit d’activitats, en un entorn festiu i lúdic. 

El principal eix de les accions de la festa és ajudar   reflexionar sobre les desigualtats i injustícies al món, la vulneració dels drets humans i la cultura de la pau.

Programa de la jornada

  • A partir de les 18 h: Activitats infantils, The real pursuit, organitzada per La Creu Roja; Jocs a cegues, organitzada per la Fundació Ramon Martí Bonet; i tallers d’ activitats sobre els Drets Humans, a càrrec de l’Esplai El Globus.
  • El Prat amb El Sàhara instal·larà l’habitual haima o tenda sahrauí, on es podrà tastar un te o decorar-ses les mans amb henna.
  • A partir de les 19 h: Circ: Rojo, de la Cia Mireia Miracle. Espectacle visual i plàstic, el camí d'un clown, un viatge cap els límits, una al·legoria de la situació que viuen les persones refugiades.
  • Espectacle de pallassos amb Contaminado sonrisas, entitat que porta a terme diversos projectes als campaments per als infants refugiats al Sàhara i al Líban.
  • A partir de les 21 h: Cançons de pau amb The Gospel Prat Project
  •  A partir de les 21.40 h:  Actuació musical amb Carena, un quintet de música en un viatge continu que transita per illes amb aires de bolero i navega per llocs propers amb sonoritats de ritmes ibèrics. Carena neix de la necessitat d'explicar històries de diversos llocs del món, a través de les cançons. 

També hi haurà mostra gastronòmica i d’artesania durant tota la jornada. I qui tingui ulleres en bon estat que ja no faci servir les podrà portar per al projecte “Visió per a tothom”
 


 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 12:30

Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat

El passat 26 d’octubre la comissió d’Accessibilitat, pertanyent al programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar la seva d...
Tardor LGTBI

dimarts, 26 octubre, 2021 - 13:45

El proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+

El dia següent el Cèntric Espai Cultural acollirà la presentació del llibre ...