Esteu aquí

La Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Més de 700 persones d'una cinquantena de grups pugen a l'escenari per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

dimecres, 3 maig, 2023 - 12:00

El passat 29 d'abril, els Jardins de la Pau van acollir la 17a edició de la Festa de la Dansa, en commemoració del Dia Internacional de la Dansa. L'esdeveniment va ser tot un èxit, amb la participació de 57 grups de ball de diversos estils, que van omplir l'escenari durant cinc hores sense pausa.

 

Diversitat i participació

El Prat de Llobregat és una ciutat rica en diversitat d'estils de dansa i així es va veure a la festa. Les entitats participants van mostrar la seva creativitat i habilitat en diferents estils, incloent el flamenc, la dansa contemporània, kangoo, balls aeròbics, ballet clàssic, danses orientals, K-Pop i danses urbanes. El públic, compost per més de 2.500 persones, va gaudir d'un espectacle variat i emocionant.

L'organització de la Festa de la Dansa va agrair als participants la seva dedicació i passió per la dansa, i va reconèixer l'important paper que les entitats locals tenen en la promoció de la cultura i les arts a la comunitat, i per fer de la 17a edició de la festa fos un any més, un èxit rotund.

Les entitats i grups participants en la festa van ser: l'Escola d'Arts en Viu, AV Jardins de la Pau, Casal Remolar, Casa de Cádiz del Prat, Samira Prat, Estudi 10, Casa de Andalucia, RV Dance, Escuela de Flamenco Mavi Arias, DesSPace, Life of dance, Double Shift, Secret Garden, Associació Hip Hop Prat, Kaotik Crew, La Beat Urban i Kalypso. Esperem tornar-les a veure a la propera edició de la Festa de la Dansa.

 

 

Festa de la Dansa 2023

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 7 juny, 2023 - 13:00

Laika, espai de creació i coaprenentage

El laboratori de creació artística es nodreix de tres propostes d’artistes...

dimarts, 6 juny, 2023 - 14:00

Convocatòria oberta fins al 17 de juliol per participar en L'Aparador de Festa Major 2023

Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 24 de setembre als Jardins de...

divendres, 2 juny, 2023 - 12:30

Celebrem la Setmana Internacional dels Arxius

El proper dimecres 7 de juny l’Axiu Municipal obre les seves portes amb una...