Esteu aquí

La Fàbrica: un any replet d'activitats creatives en família

L'activitat de divendres 25 de maig posa punt i final a la primera temporada de La Fàbrica

dimarts, 15 maig, 2018 - 12:00

El divendres dia 25 de maig, de 17.30 a 19 hores, tindrà lloc a la cuina del CC Sant Jordi - Ribera Baixa un taller familiar d'elaboració de galetes. Amb aquesta activitat finalitza la primera temporada del projecte cultural La Fàbrica.

Ha estat tot un curs escolar ple d'activitats creatives, on nens i nenes de 6 a 9 anys s'han divertit experimentant en família amb el seu talent en diferents àmbits, els divendres a la tarda.

Al llarg del curs escolar s'han ofert dues propostes mensuals, amb una programació molt variada relacionada amb els projectes culturals del Centre Cívic. Així els infants han pogut explorar les seves habilitats: a la cuina en l'espai de Gastronomia, amb les manualitats del projecte d'Arts Visuals, amb la robòtica i els videojocs de Cultura Digital i han fet tastets de Teatre i Circ.

Durant aquest temps els infants han pogut fer panellets saludables per la castanyada, han creat la seva pròpia selva amb animals robòtics que han construït amb peces Lego, han fet originals segells de goma, mitjançant la tècnica del Scrapbooking han creat un àlbum d'aventures, han après sorprenents trucs de màgia i han millorat les seves habilitats i destresa amb jocs d'equilibri i malabars.

Si vas assistir a finals d'abril a l'activitat de La Fàbrica on vam dissenyar i crear un tallagaletes fet amb impressió 3D, és la teva oportunitat d'usar-lo. No oblidis el teu motllo, podràs fer galetes amb la teva forma preferida! T'hi esperem!
 

Col·lecció de La Fàbrica al nostre Flickr

Compartir

Noticies relacionades

la casa del vacío

divendres, 17 maig, 2019 - 08:00

Sessions escolars: una dieta sana de teatre, dansa, circ i música per fer-nos créixer

L'Artesà comença a caminar posant les escoles en les seves prioritats

dimecres, 15 maig, 2019 - 17:45

Els Malnascuts estrenen el resultat del seu procés de creació, PARK08820

Els Malnascuts és un laboratori de teatre per a joves entre 16 i 30 anys, professionals i no professionals. Va néixer...

dimecres, 15 maig, 2019 - 09:30

Diumenge al matí, afectacions al trànsit de la Cavalcada de Sant Isidre

Diumenge 19 de maig es farà la Cavalcada de Sant Isidre, amb la concentració d’uns 50 carros tirats per cavalls al carr...