Esteu aquí

La dessalinitzadora començarà a funcionar l'estiu de 2009

Podrà generar 60 hectòmetres cúbics d'aigua potable cada any.

divendres, 15 juny, 2007 - 10:45

La dessalinitzadora metropolitana, que des del mes de gener passat s'està construïnt en uns terrenys adjacents a la depuradora del Baix Llobregat, en terme municipal del Prat, començarà a funcionar l’estiu de 2009. Així ho va explicar ahir Tomàs Cazurra, director d'obra de la dessalinitzadora, en una conferència al Centre d'Informació Prat 21.

D’aquí a dos anys, l’aigua que se subministra a l’àrea metropolitana de Barcelona millorarà la seva qualitat i la seva quantitat amb aquesta dessalinitzadora, la més gran a Europa d’aquestes característiques.

L’aplicació d’un sistema d’osmosi inversa permetrà aportar 60 hectòmetres cúbics extres d'aigua potable cada any.El projecte de la dessalinitzadora compta amb una planta pilot als terrenys de l’antic càmping Cala Gogó.

Tot seguit podeu consultar uns plafons informatius (Pdf) sobre la dessalinitzadora, exposats al Centre d'Informació Prat 21.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...