Esteu aquí

La crònica mancança d'aparcament

divendres, 1 febrer, 2002 - 01:00

Si sou dels pocs habitants del Prat afortunats perquè no us heu de queixar per la falta d'aparcament prop de casa vostra o del lloc de treball, recordeu que en poc temps us hi podríeu sentir identificats.
Sense cap mena de dubte, a la nostra ciutat gairebé tots tenim veritables dificultats a l'hora d'estacionar el vehicle. Aquesta realitat estressant, que s'intensifica a les hores en què acostumem a tornar de la feina i durant els caps de setmana, representa un increment en el desgast dels nostres vehicles, de contaminació, de combustible i de temps consumit, de possibilitats d'acabar estacionant en algun lloc on les multes i la grua ens amarguin el dia. 
Doncs bé, des del Partit Popular del Prat considerem que no hi ha cap política definida que acabi amb aquest trencaclosques, i, encara que entenem que cal potenciar el transport públic col·lectiu, no hem de negar l'evidència que el nombre de vehicles augmenta dia a dia, i que no tothom es pot permetre un pàrquing privat. Durant els últims anys, l'única solució aplicada pels comunistes a aquest problema ha estat l'habilitació d'un parell d'aparcaments provisionals. Repeteixo: provisionals. A diferència d'altres ciutats del nostre entorn, no s'han pensat accions elementals com racionalitzar el lliurament de guals permanents, establir d'una manera equilibrada les zones blaves, definir un pla municipal d'aparcaments subterranis i en superfície, fer una planificació urbanística que resolgui aquest problema crònic, llançar campanyes de conscienciació per substituir el sistema de transport, etc.  
Hi ha moltes maneres de solucionar aquesta qüestió si hi hagués la voluntat política per fer-ho. Per tant, denunciem que no hi hagi cap pla d'actuació global i racional que acabi amb aquest malson diari que pateixen molts conductors de cotxes i camions.
El Partit Popular del Prat considera que és prioritari abordar aquesta manca d'aparcament, que no es pot resoldre ni des de la propaganda ni des de la manipulació dels mitjans de comunicació, l'especialitat de la casa presumptament progressista.   

Antonio Gallego
Portaveu del Grup Municipal del PP  

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre...
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...