Esteu aquí

La cooperativa pratenca Eticom - Som Connexió s’endú un dels Premis Delta 2016 - 17

L’empresa Segufoc ha estat finalista dels guardons a les millors iniciatives empresarials

Montse Marín i Mercè Botella, d'Eticom - Som Connexió, recullen el premi acompanyades per la tinenta d'alcalde d'Economia, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo.

Montse Marín i Mercè Botella, d'Eticom - Som Connexió, recullen el premi acompanyades per la tinenta d'alcalde d'Economia, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo.

divendres, 9 juny, 2017 - 12:45

La 13a edició dels Premis Delta – una convocatòria biennal - va concloure dijous 8 de juny donant a conèixer i lliurant els 5 premis als millors iniciatives empresarials dels municipis de Castelldefels, el Prat, Gavà, Sant Boi i Viladecans, dotats amb 2.000 € per projecte.

La cooperativa pratenca Eticom - Som Connexió es va endur un d'aquests premis. Es tracta d'una cooperativa sense afany de lucre creada en l’àmbit del Labesoc (Laboratori incubadora de l’economia social i solidària), que ofereix serveis de telefonia i accés a Internet - actualment a més de 2.000 persones - per avançar cap a una sobirania d’infraestructures i serveis de telecomunicacions. És un projecte col·lectiu i democràtic que s’organitza des del territori per tal de contribuir directament al bé comú.

D'altra banda, l'empresa pratenca Segufoc va ser finalista dels premis. Segufoc, especialista en la innovació en seguretat i protecció contra incendis, compta amb personal tècnic amb un a àmplia experiència en el sector.

L'objectiu dels premis és fomentar i premiar la creació, desenvolupament i consolidació de noves activitats empresarials, sorgides en cadascun dels municipis de l’àmbit local del delta del Llobregat.

Els ajuntaments participants volen donar suport a aquesta convocatòria a fi i efecte que sigui un punt de referència per a les noves persones emprenedores i, alhora, un mecanisme permanent de suport i promoció de la cultura emprenedora.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 10 setembre, 2019 - 09:45

1 de juny i 28 de setembre, festes locals de 2020 al Prat

L'Ajuntament del Prat ha aprovat els dos festius locals per a l'any vinent, que seran: Dilluns, 1 de juny (Segona Pasqua) Dilluns, ...

dijous, 1 agost, 2019 - 14:15

El Programa 30 Plus va facilitar la inserció laboral de 32 persones al Prat l’any 2018

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament gestiona per tercer any...

dijous, 25 juliol, 2019 - 13:30

L’Ajuntament roda un espot per promoure el comerç local

Dintre de les accions emmarcades en el Pla Estratègic de Comerç 2019 - 2025, l'Ajuntament del Prat ha rodat un espot per posar en valor el comerç local. ...