Esteu aquí

La cooperativa pratenca Eticom - Som Connexió s’endú un dels Premis Delta 2016 - 17

L’empresa Segufoc ha estat finalista dels guardons a les millors iniciatives empresarials

Montse Marín i Mercè Botella, d'Eticom - Som Connexió, recullen el premi acompanyades per la tinenta d'alcalde d'Economia, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo.

Montse Marín i Mercè Botella, d'Eticom - Som Connexió, recullen el premi acompanyades per la tinenta d'alcalde d'Economia, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo.

divendres, 9 juny, 2017 - 12:45

La 13a edició dels Premis Delta – una convocatòria biennal - va concloure dijous 8 de juny donant a conèixer i lliurant els 5 premis als millors iniciatives empresarials dels municipis de Castelldefels, el Prat, Gavà, Sant Boi i Viladecans, dotats amb 2.000 € per projecte.

La cooperativa pratenca Eticom - Som Connexió es va endur un d'aquests premis. Es tracta d'una cooperativa sense afany de lucre creada en l’àmbit del Labesoc (Laboratori incubadora de l’economia social i solidària), que ofereix serveis de telefonia i accés a Internet - actualment a més de 2.000 persones - per avançar cap a una sobirania d’infraestructures i serveis de telecomunicacions. És un projecte col·lectiu i democràtic que s’organitza des del territori per tal de contribuir directament al bé comú.

D'altra banda, l'empresa pratenca Segufoc va ser finalista dels premis. Segufoc, especialista en la innovació en seguretat i protecció contra incendis, compta amb personal tècnic amb un a àmplia experiència en el sector.

L'objectiu dels premis és fomentar i premiar la creació, desenvolupament i consolidació de noves activitats empresarials, sorgides en cadascun dels municipis de l’àmbit local del delta del Llobregat.

Els ajuntaments participants volen donar suport a aquesta convocatòria a fi i efecte que sigui un punt de referència per a les noves persones emprenedores i, alhora, un mecanisme permanent de suport i promoció de la cultura emprenedora.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 maig, 2020 - 15:30

L’Ajuntament del Prat avança les principals línies del Pla de mesures de xoc i de reactivació econòmica davant de la crisi de la Covid-19

L’Ajuntament treballa des de fa setmanes els continguts d’aquest pla de xoc...
mercadet sant cosme .jpg

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:30

El Mercadet setmanal de Sant Cosme reobre amb la meitat de les parades

El Mercadet setmanal reobre parcialment, adequat amb mesures de seguretat....
L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle...