Esteu aquí

La consellera de Salut visita els CAP del Prat

Marina Geli es reuneix amb l'alcalde i amb responsables de l'àrea de salut.

divendres, 17 febrer, 2006 - 12:00

La consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, visita avui divendres, a partir de les 12.15 h, els tres centres d'atenció primària (CAP) de la nostra ciutat: el CAP Ramona Via (av. Verge Montserrat, 24), el CAP Sant Cosme i Sant Damià (C/Ampúries, s/n) i el CAP Dr. Pujol i Capçada (c/ Riu Anoia, 19).

Prèviament a les visites, Geli ha mantingut una reunió amb l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i amb responsables de l'àrea municipal de salut pública.

Governs Territorials de Salut
El Departament de Salut de la Generalitat està impulsant la creació dels Governs Territorials de Salut, que seran els òrgans de gestió dels recursos que, en matèria d'assistència sanitària i salut comunitària, aproximaran les decisions i la destinació dels recursos en els territoris de referència.

D'aquesta manera, Generalitat i Ajuntaments compartiran la responsabilitat en la gestió amb l'objectiu principal d'adaptar i adequar els recursos de salut en els municipis, amb criteris de proximitat.

L'Ajuntament del Prat de Llobregat vol impulsar un "pacte de ciutat"  amb el Departament de Salut que expressi les principals voluntats de millora en equipaments i serveis sanitaris en la ciutat, amb el ferm compromís de millorar els actuals.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 17 juny, 2019 - 10:30

Del 18 al 21 de juny, Jornades de la Gent Gran del Prat

Cinema, tallers, música, ball...

divendres, 14 juny, 2019 - 11:15

Dissabte comença el servei de socorrisme i vigilància a la platja

Funcionarà de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h, fins al 15 de setembre

divendres, 14 juny, 2019 - 10:45

El Prat commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades

Les Cases d'en Puig acolliran el 20 de juny una jornada amb diverses taules...