Esteu aquí

La companyia "Peus grossos" guanya el concurs de teatre Clap

El Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha fet la primera edició d'aquest concus de teatre jove

dimecres, 5 desembre, 2012 - 09:45

Diumenge passat va finalitzar la primera edició del Concurs de Teatre Jove Clap, organitzat pel Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa.

La companyia "Peus grossos", de Vilanova i la Geltrú, ha guanyat la primera edició del concurs amb l'obra "Les mil i una nits". Després d'una llarga deliberació per part del jurat, format per membres de diferents companyies de la ciutat i del recompte dels vots del públic, es va decidir el guanyador d'aquesta primera edició, que ha aconseguit el primer i únic premi dotat amb 500€.

Durant quatre diumenges consecutius, la sala escènica del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa ha estat l'espai on s'han presentat les obres aspirants a guanyar el Clap, un concurs on els components de les companyies són menors de 22 anys.

"Peus grossos" és una companyia nascuda a l'any 2000. Les seves obres estan marcades pel folklore vilanoví, els titelles i la fantasia, i presenten una acurada posada en escena.

Les altres tres companyies seleccionades (Yorrick, BdeBareka i Semàfor) provenen de Barcelona i estan formades per joves estudiants o aficionats al teatre i ballarins, molts dels quals compten amb referents propers –germans grans, companyies "A"- i han decidit continuar la senda artística.

Tant els participants com els organitzadors han valorat de forma positiva l'experiència i segurament es podrà parlar d'una segona edició del concurs de teatre a l'inici de la tardor del 2013.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...

dimecres, 1 abril, 2020 - 10:00

(Re)pensant en clau de confinament

Diferents veus del cicle (Re)Pensem Europa, que organitza el Cèntric,...