Esteu aquí

La Comissió Europea atorga el premi New European Bauhaus 2022 al projecte de regeneració de les dunes de les platges metropolitanes

L’entitat reconeix la feina de l’AMB en les platges metropolitanes, entre elles, la del Prat, per la recuperació i la gestió de les dunes així com la implicació ciutadana en aquestes tasques.

Dunes metropolitanes

divendres, 22 juliol, 2022 - 09:00

L’Àrea metropolitana ha rebut el premi New European Bauhaus 2022 per la gestió de les dunes de les platges metropolitanes. Es tracta d’un prestigiós guardó que reconeix tots aquells projectes que treballen per la cura i reconnexió de la natura.

En el cas del Prat, aquest projecte s’ha articulat a través del programa de servei comunitari. Enguany, han participat dos grups de l’Institut Ribera baixa, dos grups de l’Estany de la Ricarda i un grup del Baldiri Guilera. Més d’una desena d’alumnes han fet jornades de plantació dunar i la retirada de plantes exòtiques a la pineda de Can Camins.

Aquesta és només una proposta dins el ventall d’activitats del catàleg educatiu que s’organitza des de l’Ajuntament del Prat i que s’ofereixen a les escoles cada curs escolar.  

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre
Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...
Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...