Esteu aquí

La Comissió Europea atorga el premi New European Bauhaus 2022 al projecte de regeneració de les dunes de les platges metropolitanes

L’entitat reconeix la feina de l’AMB en les platges metropolitanes, entre elles, la del Prat, per la recuperació i la gestió de les dunes així com la implicació ciutadana en aquestes tasques.

Dunes metropolitanes

divendres, 22 juliol, 2022 - 09:00

L’Àrea metropolitana ha rebut el premi New European Bauhaus 2022 per la gestió de les dunes de les platges metropolitanes. Es tracta d’un prestigiós guardó que reconeix tots aquells projectes que treballen per la cura i reconnexió de la natura.

En el cas del Prat, aquest projecte s’ha articulat a través del programa de servei comunitari. Enguany, han participat dos grups de l’Institut Ribera baixa, dos grups de l’Estany de la Ricarda i un grup del Baldiri Guilera. Més d’una desena d’alumnes han fet jornades de plantació dunar i la retirada de plantes exòtiques a la pineda de Can Camins.

Aquesta és només una proposta dins el ventall d’activitats del catàleg educatiu que s’organitza des de l’Ajuntament del Prat i que s’ofereixen a les escoles cada curs escolar.  

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 12:15

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

A partir d’aquesta setmana i fins el mes de juny, cada diumenge tindrà lloc...
Substitució de les canonades de la xarxa d’aigua potable en l’àmbit de ctra. Bunyola i el c. Lleida.

dijous, 29 febrer, 2024 - 20:30

L'Ajuntament renovarà la xarxa d'abastament d'aigua a diferents zones de la ciutat per reforçar-ne el rendiment

El projecte aprovat pel Ple municipal possibilitarà la substitució de les...
Alcaldessa Aida Castillejo

dimecres, 28 febrer, 2024 - 14:30

L’alcaldessa de Rivas Vaciamadrid visita la Casa de l’Energia del Prat com a experiència referent en transició energètica

Des de l’entrada en funcionament, l’espai d’assessorament, reflexió i suport...