Esteu aquí

La Cocina de Mi Vecina torna a encendre els fogons en format virtual

El grup de veïns i veïnes que van participar en la primera edició del projecte es tornen a trobar en un nou format per continuar compartint receptes i consells gastronòmics

dimecres, 17 febrer, 2021 - 11:00

Els i les participants de La Cocina de Mi Vecina es retroben una vegada més en format semipresencial a La Cuina del Ribera! La Cocina de mi Vecina va nèixer l'any 2019 com un espai de trobada a la cuina del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa per fer intercanvis de receptes i de coneixements entre veïnes i veïns. En aquest nou format, les nostres cuineres i cuiners han proposat un repte especial: preparar un plat d'un país del món triat a l'atzar!

Cada quinze dies, un o una de les nostres xefs vindrà a La Cuina del Ribera a preparar un plat triat aleatòriament (primer plat o postres) entre un conjunt de destinacions seleccionades prèviament pels membres del grup. El grup estarà connectat en directe mitjançant videoconferència amb la resta de participants, i disposarà de dues hores per preparar el plat que li ha tocat  i sorprendre tothom amb les seves arts culinàries! Al final de la sessió, algú del grup farà un pas endavant per a ser el/la següent en explorar una cuina diferent del nostre planeta, i disposarà de quinze dies per a triar el plat, comprar els ingredients i finalment preparar-lo en directe davant dels companys i companyes.

En la primera sessió, vam començar preparant les famoses galetes de la nostra companya Núria en una sessió divertida i amena on tothom va poder aprendre a fornejar un dolç més nutritiu que un àpat de Nadal! Des del Ribera continuem treballant per tal que el context actual ens permeti compartir els coneixements i habilitats culinàries del nostre veïnat, i per això s'ha proposat aquesta nova edició adaptada al format semipresencial per mantenir viva la flama culinària!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:30

IntersECCions celebra els seus cinc anys amb una publicació

S'ha presentat i fet publica en motiu de la lliçó inaugural del curs

dimecres, 15 setembre, 2021 - 15:00

Presentem la selecció d'artesanes i tallers que formaran part de L’Aparador de Festa Major 2021

Les inscripcions als tallers de L'Aparador estaran disponibles a partir del...