Esteu aquí

'La Cocina de mi Vecina' inicia un nou grup de pràctica els dimarts al matí

L'espai veïnal d'intercanvi de receptes i sabers culinaris us convida a la cuina del Ribera

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:00

La Cocina de mi Vecina és un espai de trobada al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, que va néixer l'any 2019, amb l'objectiu de donar un espai al veïnat aficionat a la gastronomia per compartir i intercanviar receptes i consells culinaris d'una manera pràctica i fomentar les relacions socials que es van coent al grup. Com bé diu el títol, és un espai per compartir entre veïnes i veïns, i practicar la gastronomia tot compartint receptes, coneixements, tècniques, idees i experiències.

La Cocina de mi Vecina amplia l'espai de pràctica, i convida al veïnat a cuinar plegades cada quinze dies, els dimarts al matí, de 9.30 a 11.30 h. Com ho fem? Ens organitzem de manera que les mateixes persones participants proposeu i dugueu a terme les vostres receptes. Ho farem de manera pràctica, entre fogons i gaudint de la degustació dels plats cuinats. No cal ser cap persona experta, només tenir ganes de compartir bons moments cuinant. Quina bona pinta!

Entre olles, ingredients i fogons, el grup que va formar part de la primera edició del projecte ha anat creant un espai de convivència gastronòmic, i es troben cada setmana, els divendres de 18 a 20.30 h. Aquest grup actualment funciona de forma autogestionada, i busca noves incorporacions que tinguin ganes de participar de l'organització de les sessions, i el més important: gaudir de cuinar les receptes que es proposin entre tots i totes en bona companyia. 

 Si voleu més informació, podeu contactar amb el Centre Cívic: ccriberabaixa@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 juliol, 2022 - 12:15

La 46a Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat escalfa motors!

Inscripcions a partir de l’1 de juliol i amb un nou sistema

divendres, 1 juliol, 2022 - 10:30

Èxit de participació en el primer curs dels Itineraris de Coneixement de la Ciutat

Aquest curs 2021-22, la cultura popular i tradicional i la història i...
Pineda Parc Nou

dijous, 30 juny, 2022 - 14:30

El Prat habilita 14 refugis climàtics per protegir-se de la calor

S’adequaran com refugis climàtics, amb temperatura ambient i entorn...