Esteu aquí

La ciutat ofereix diferents iniciatives de voluntariat on poden participar joves

Tant en projectes que duren tot l'any com en esdeveniments puntuals

dimarts, 6 març, 2018 - 09:45

Si ets jove i estàs pensant a fer de voluntari o voluntària, a la nostra ciutat hi ha moltes entitats i col·lectius que necessiten persones joves que vulguin aportar el seu granet de sorra i col·laborar de manera altruista en projectes de diferents àmbits: esportius, amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional, amb gent gran, en projectes culturals, etc.

Alguns exemples són les parelles lingüístiques en castellà, el voluntariat per la llengua, el projecte LECXIT per ajudar a millorar la comprensió lectora d’ infants del Prat, o bé el projecte Antenes per a prevenir l’aïllament de les persones grans.

Altres projectes puntuals són el Festival Sopes del Món o el Festival Esperanzah, que també cerquen la implicació de persones joves que vulguin fer de voluntàries en diferents tasques: organització, muntatge, decoració, etc.

Si hi teniu interès a participar en algun projecte podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 o presencialment a les Cases d’en Puig.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 23 novembre, 2020 - 13:30

Dimecres, diferents activitats per commemorar el Dia per a l’eliminació de la violència contra les Dones

A més, demà dimarts es realitzarà una taula rodona amb conegudes periodistes...

divendres, 20 novembre, 2020 - 16:30

Aquest divendres es commemora el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Els propers mesos, el Prat engegarà un procés participatiu per convertir-se...