Esteu aquí

La ciutat com a escenari. Jornades de suport a la creació

dimecres, 28 octubre, 2015 - 18:00

Del 9 al 29 de novembre torna el SUCRET. Les Jornades de Suport a la Creació que cada any organitza /UNZIP Arts Visuals al Prat amb el suport de col·lectius i projectes diversos.

Enguany el Sucret el configuren tres tallers, un viatge i un programa de ràdio amb Emisiones CacatúaYolanda DomínguezSantiago Cirugeda; i Caterina Almirall i Daniel Moreno

I si ens mirem El Prat com si fos un gran espai cultural? En molts projectes artístics això és un fet, o un punt de partida, en el que la ciutat esdevé suport, laboratori o espai d’acció artística.

Parlem evidentment de pràctiques relacionades amb el que entenem com a art urbà però també les arts de carrer, els projectes col·laboratius i participatius, les performances, les intervencions site-specific, el documentalisme, les rutes i derives, etc.

Malgrat que des de fa dècades aquestes pràctiques estan completament incorporades en el que entenem com a art, són molts encara els conflictes, mites i confusions que les envolten. Però també és cert que aquesta dimensió més pública de l’art confereix a aquestes pràctiques altres espais de relació on allò social i polític adquireix sovint una rellevància més significativa.

Com cada any, les jornades #Sucret15 ens conviden a aprofundir en aquests aspectes de la pràctica artística des de diversos tallers, presentacions o xerrades. Comptarem amb la col·laboració de diverses persones convidades especialment per a aquesta ocasió donades la seva experiència o els seus coneixements en aquestes matèries.

Programa
– 9, 10 i 11 de novembre: Taller de ràdio amb Emisiones Cacatúa, la ràdio de Teatron [Imparteixen el taller: Rubén Ramos Nogueira i Eduard Mont de Palol]
– 12, 13 i 14 de novembre: Taller Rellegint la ciutat amb Yolanda Domínguez
– 19, 20 i 21 de novembre: Taller Recetas urbanas amb Santiago Cirugeda
– 21 de novembre: Recorregut artístic A l’est i a l’oest amb Caterina Almirall i Daniel Moreno
– 28 i 29 de novembre: #SucretRàdio. La ciutat com a escenari [emisions amb públic]

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:30

Quatre experts del sector educatiu i cultural reflexionen sobre l’aposta municipal IntersECCions

Aprofundeixen sobre l’exercici dels drets culturals, la connexió de l’escola...

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h