Esteu aquí

La circulació d'autobusos per Verge de Montserrat es retarda al 14 de juny

TEMES: Urbà,Mobilitat

La línia L78 mantindrà el recorregut actual i les línies 165 i 65 deixaran de circular per Enric Morera i ho faran per Carretera de la Marina

Avinguda de la Verge de Montserrat a la confluència amb el carrer del Coronel Sanfeliu.

dimarts, 11 juny, 2019 - 08:30

Tot i que estava previst que el dimecres 12 de juny tornarien a circular autobusos pel tram central de l'avinguda de la Verge de Montserrat, finalment ho faran a partir de divendres, dia 14. Prèviament es col·locaran les parades a les ubicacions previstes, segons informa l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), administració encarregada de gestionar el servei.

Canvis respecte dels recorreguts anteriors

Tornaran a circular per aquest tram de l'avinguda les línies 65, 165, 21 i PR4. No ho farà, en canvi, la línia L78, ja que en els darrers mesos ha registrat un increment de passatge d'un 10 % i es considera més útil que mantingui el recorregut que fa actualment. 

D'altra banda, les línies 65 i 165 tampoc faran el mateix recorregut que feien abans de les obres. Així, ja no circularan pel carrer d'Enric Morera, sinó que ho faran per Carretera de la Marina, pl. Roger i Badia, Gaiter del Llobregat i Josep Anselm Clavé. El motiu del canvi és evitar les molèsties que suposa el pas freqüent d'autobusos de 18 metres per un carrer estret com Enric Morera. El nou itinerari dels autobusos 65 i 165 recorrerà en diagonal el nucli urbà, de manera que en un radi de 300 metres donarà servei a pràcticament tota la població. 

Finalment, la línia L10 està sent repensada entre l'Ajuntament i l'AMB, a fi de buscar el recorregut que millor connecti el Prat amb l'hospital de Bellvitge.

A través del document enllaçat més a baix podeu consultar els plànols dels recorreguts de les diferents línies d'autobús esmentades.

Recorreguts de les línies d'autobús

Document (pdf - 1437330 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 24 febrer, 2020 - 13:30

Reparació del paviment de sauló dels jardins de Joan Salvat Papasseit

A partir de dimars 25 de febrer i durant 3 o 4 dies es farà una actuació de reparació d'un paviment de sauló dels jardins ...

dilluns, 24 febrer, 2020 - 13:00

Aparcaments de motos al costat dels passos de vianants per més seguretat

Aquesta mesura, que s'està aplicant progressivament i amb prioritat a les...

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:45

Afectacions al trànsit dels actes del Carnaval 2020

El Carnaval del Prat 2020 se celebrarà del 20 al 26 de febrer, amb actes que provocaran alteracions en el trànsit de vehicles i en el servei de diverses línie...