Esteu aquí

La Casa de l’Energia rep el premi EnerAgen 2023

Ha guanyat la categoria de millor proposta en sensibilització i difusió per la seva tasca en assessorament, atenció i comunicació sobre transició energètica.

Premis EnerAgen

Han recollit el premi el Director d'Acció Ambiental i Energia, Joan Herrera, i la cap d'Energia de l'Ajuntament del Prat, Susana Laredo

dijous, 8 juny, 2023 - 11:15

L’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia (EnerAgen) ha otorgat el premi EnerAgen 2023 a la millor iniciativa de sensibilització i difusió de transició energètica a l’espai de referència en transició energètica de la nostra ciutat, la Casa de l’Energia. El jurat ha estat format per cinc professionals de l’àmbit públic i privat experts en el sector energètic. Els premis s’han lliurat aquest dijous a Bilbao.

Aquestes distincions reconeixen els projectes que donen resposta als reptes de la transició energètica com ara les iniciatives en matèria de renovables, mobilitat sostenible i la divulgació i sensibilització dirigides a la ciutadania. En el cas de La Casa de l’Energia, es premia la tasca de sensibilització i difusió de la transició energètica “per la seva àmplia labor divulgativa i formativa” a través de serveis d’atenció i assessorament sobre renovables, informació sobre estalvi i eficiència energètica, anàlisis de factures, rehabilitació energètica, etc., i l’aula de l’energia, amb els tallers presencials per a particulars, escoles i ciutadania, i els recursos i consells que es difonen a través de forma proactiva.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 12:15

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

A partir d’aquesta setmana i fins el mes de juny, cada diumenge tindrà lloc...
Substitució de les canonades de la xarxa d’aigua potable en l’àmbit de ctra. Bunyola i el c. Lleida.

dijous, 29 febrer, 2024 - 20:30

L'Ajuntament renovarà la xarxa d'abastament d'aigua a diferents zones de la ciutat per reforçar-ne el rendiment

El projecte aprovat pel Ple municipal possibilitarà la substitució de les...
Alcaldessa Aida Castillejo

dimecres, 28 febrer, 2024 - 14:30

L’alcaldessa de Rivas Vaciamadrid visita la Casa de l’Energia del Prat com a experiència referent en transició energètica

Des de l’entrada en funcionament, l’espai d’assessorament, reflexió i suport...