Esteu aquí

La Casa de l’Energia rep el premi EnerAgen 2023

Ha guanyat la categoria de millor proposta en sensibilització i difusió per la seva tasca en assessorament, atenció i comunicació sobre transició energètica.

Premis EnerAgen

Han recollit el premi el Director d'Acció Ambiental i Energia, Joan Herrera, i la cap d'Energia de l'Ajuntament del Prat, Susana Laredo

dijous, 8 juny, 2023 - 11:15

L’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia (EnerAgen) ha otorgat el premi EnerAgen 2023 a la millor iniciativa de sensibilització i difusió de transició energètica a l’espai de referència en transició energètica de la nostra ciutat, la Casa de l’Energia. El jurat ha estat format per cinc professionals de l’àmbit públic i privat experts en el sector energètic. Els premis s’han lliurat aquest dijous a Bilbao.

Aquestes distincions reconeixen els projectes que donen resposta als reptes de la transició energètica com ara les iniciatives en matèria de renovables, mobilitat sostenible i la divulgació i sensibilització dirigides a la ciutadania. En el cas de La Casa de l’Energia, es premia la tasca de sensibilització i difusió de la transició energètica “per la seva àmplia labor divulgativa i formativa” a través de serveis d’atenció i assessorament sobre renovables, informació sobre estalvi i eficiència energètica, anàlisis de factures, rehabilitació energètica, etc., i l’aula de l’energia, amb els tallers presencials per a particulars, escoles i ciutadania, i els recursos i consells que es difonen a través de forma proactiva.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 setembre, 2023 - 14:45

Una tardor plena d’activitats familiars per descobrir la natura del delta del Llobregat

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per...
Ajuts Prat Espais

dimarts, 26 setembre, 2023 - 12:15

L’Ajuntament obre diverses convocatòries d’ajuts per facilitar l’accés i la disponibilitat de lloguers assequibles

La línia de suport a les persones llogateres incorpora, com a novetat, el...

dilluns, 28 agost, 2023 - 11:45

L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 21 d'agost