Tots els projectes que es duen a terme a La Capsa acaben documentats d'una manera o d'una altra. Aprofitant aquests dies d'estada forçosa a casa us volem mostrar tot allò que fem durant l'any!

dijous, 26 març, 2020 - 15:15

És dilluns? Dijous? He sopat el mateix que ahir? Quina hora és? QUÈ? Aquestes, i moltes altres preguntes sobre la nostra situació espai-temporal són la tònica durant aquests dies d’aïllament. Com que ja portem una setmana així, l'equip de La Capsa us ofereix uns quants passatemps:

I - El Descompositor

Des de fa un temps, dues o tres tardes a l’any s’apropa una eminència (erudita, sapient, estudiosa, no-gens-seriosa) a La Capsa, a fer una xerrada per a uns quants curiosos. En aquestes reunions s’exposa un tema musical i es desgrana des de tots els punts de vista, normalment es parla de gèneres com el reggae o l’electrònica, però també s’hi ha parlat de persones com George Harrison, o de moviments musicals com el Rock Laietà. Totes les sessions estan gravades i pujades al nostre Soundcloud, però sempre s'hi pot accedir des de la web de la Capsa

II - Grups de Bucs 

Es podria dir que els bucs de la Capsa són el cor del projecte. A la pàgina de bucs es poden veure quines són les bandes que utilitzen les instal·lacions així com escoltar un tema gravat en directe durant un assaig, i si us agraden els podeu seguir a facebook, a instagram, o saludar-los pel carrer, segons l’edat que tinguin. 

III - 366 cançons

...una per cada dia de l’any...”, un jingle gloriós, sí, ho sabem. Bé, com ja deveu saber, durant 366 dies (sí! d’aquest 2020!), cada día hi haurà una recomanació musical d’algú de la ciutat. Hi ha vàries formes de conèixer-les, escoltant Planeta Prat a l’emissora local, seguint el compte d' Instagram , al web de la Capsa, o a la llista d’spotify, que està ben viva! 

IV - Almeuritme

Tot i estar vivint una aturada necessària, el projecte Almeuritme ja ha tornat a començar: enguany es compta amb la col·laboració d'Els Pets, per a versionar una versió del seu tema més clàssic, el Bon Dia; i de Tot Sants a la producció del vídeo. Els assajos ja havien arrancat i pròximament podreu veure com van anar, mentrestant però,  es poden revisar les 9 edicions que s'han fet fins ara per anar fent boca a la llista de reproducció del projecte! 

V - Donar-vos una volta pel web de La Capsa

Allà hi podreu trobar moltíssima informació sobre tots els projectes que estan en marxa i l’històric de tots aquells que ja s'han fet. Ara per ara i per tal de fer una recomanació concreta, aquí teniu l’enllaç del #4Raons, que ja van unes quantes edicions i hi trobareu la feina que moltíssims artistes locals s’han currat amb els músics que han vingut a visitar la Capsa.

VI - l'Spotify de la Capsa

Si us trobeu en el típic moment on no sabeu què escoltar i amb ganes de descobrir o redescobrir, al compte d'Spotify de la Capsa hi trobareu de tot! Llistes dels Descompositors, de les Festes Majors, del Paraula de Dones, dels grups locals... estigueu atentes a les xarxes socials de projecte, allà s'aniran fent recomanacions i noves propostes!

Així doncs, esperem que com a mínim aquestes recomanacions us ajudin a passar una tarda més entretinguda. Us trobem tant a faltar com vosaltres a la música en directe! Cuideu-vos!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 31 juliol, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

divendres, 31 juliol, 2020 - 12:30

L'Ajuntament ja ha atorgat els primers 54.000 € d'ajuts a comerços que pateixen la crisi de la COVID-19

Són ajudes per facilitar que els establiments de la ciutat puguin reobrir o...

divendres, 31 juliol, 2020 - 11:30

Actualització de la normativa de les reunions a les comunitats veïnals

Màxim 10 persones, mascareta i distància d'1,5 metres