Esteu aquí

La Capsa amb joves músics del Prat prenen part en un projecte Europeu

Un grup de joves músics han viatjat a Sicília i França en el marc de l'Euro Fest 2010 per posar en comú música i experiències

dimarts, 1 desembre, 2009 - 19:45

Durant el passat mes de novembre La Capsa, amb un grup de joves músics del Prat, van prendre part del projecte euorpeu Euro Fest 2009. Un projecte de ciutadania que volia posar en contacte i afavorir el coneixement de la realitat europea de joves músics de Catalunya, França i Itàlia.

 

El primer cap de setmana de novembre un grup de 15 joves francesos i italians van visitar la nostra ciutat, visitant els equipaments culturals i descobrint les polítiques de joventut i cultura que es portaven a terme la nostra ciutat.

 

El següents caps de setmana, La Capsa i els joves músics van viatjar a Saint Sigolene (una ciutat propera a Lyon) i a Marineo, ciutat propera a Palermo on van descobrir altres realitats culturals i musicals i on el grup local Weird Fishes va poder presentar, en dos concerts finals, el projecte musical que han estat treballant amb la col·laboració d'altres músics de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...