Esteu aquí

La Caixa finança un projecte de Rubricatus

Facilitarà la inserció laboral de tres persones amb discapacitat psíquica

dimarts, 4 maig, 2004 - 11:30

La Fundació "la Caixa" ha seleccionat a una associació del Prat, la Fundació Privada Rubricatus, per finançar el seu projecte d'inserció laboral de persones amb disminució psíquica. El projecte triat consisteix en la creació d'una brigada de manteniment de mobiliari urbà, formada per tres persones, que rebrà un ajut de 7.500 euros.

La signatura del conveni entre "la Caixa" i Rubricatus tindrà lloc dimecres dia 5 de maig, a les nou del matí, a la oficina que aquesta entitat financera té al carrer Jaume Casanoves, 2 del Prat. La Fundació "la Caixa" ha seleccionat 63 projectes presentats per entitats catalanes dedicades a la normalització de les condicions de vida de les persones amb discapacitat, a les quals ha concedit un ajut total de 1.311.000 euros.

Rubricatus treballa des de 1997 per la integració social i laboral de persones amb discapacitat psíquica i per l'atenció d'aquestes persones en les seves necessitats socials, laborals, lleure, habitatge,etc. La Fundació coordina i gestiona quatre serveis: el Servei de Teràpia Ocupacional El Corriol, el Servei Ocupacional d'Inserció Sant Isidre, el Centre Especial de Treball Tesiprat, i el Servei Complementari d'Ajustament Personal i Social.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...