Esteu aquí

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Oberta de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa es posa en marxa el dijous 9 de desembre de la mà de La Fundació Rubricatus, i tenim moltes ganes de tornar a omplir el bar de vida i d'activitat! La inauguració oficial del projecte serà el dimarts 23 de desembre, a les 18 h, i durant l'esdeveniment donarem a conèixer el nom escollit per a aquest espai de trobada del Centre Cívic. 

La Fundació Rubricatus, en col·laboració amb l'ajuntament del Prat de Llobregat, serà la protagonista de la reobertura del servei de bar al Ribera. El Centre Ocupacional forma part activa d'aquest projecte amb el propòsit de promoure l'autonomia dels treballadors i les treballadores, diversificar les tasques d‘ocupació terapèutica i prelaboral, promoure la inclusió a la comunitat, i instruir les persones en tasques relacionades amb l'atenció al públic i l'hostaleria, en un entorn real, per millorar-ne les competències professionals i les habilitats comunicatives, motrius, perceptives, memòria i de càlcul.

La cafeteria obre de nou per esdevenir un espai comú de l'equipament pel veïnat, i durant aquests dies, us volem convidar a participar en la tria del nom del projecte. Com ho podeu fer? Visiteu-nos al centre cívic i deixeu un nom a la bústia, o digueu la vostra a les xarxes socials @ccsjriberabaixa o @lafundaciorubricatus. Teniu temps fins al 12 de desembre, us hi esperem!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 gener, 2022 - 11:45

Fem cultura a la Palmira

Molt bona acollida a l'oferta dels cursos i tallers la mateixa tarda en què s...

divendres, 21 gener, 2022 - 12:00

Visites guiades a l'exposició "El Prat, una mirada arqueològica" ens permeten conèixer la història de la ciutat

A més de les visites guiades, s'han programat diferents activitats...