Esteu aquí

La bossa d’aparcament davant la platja de Can Camins, i al costat de la rotonda, passa a ser exclusiva per residents

L’Ajuntament canvia el règim d’ús d’aquesta zona d’estacionament per facilitar l’aparcament general i l’accés a la sorra de les persones que portin el vehicle amb el distintiu. L’espai d’estacionament proper a l’Oficina de Turisme serà zona verda.

Aparcament platja

divendres, 9 juliol, 2021 - 11:30

A partir d’aquest cap de setmana, la bossa d’aparcament de Can Camins, al començament de la platja i abans de la rotonda del passeig, passa a ser exclusiva per aquells vehicles que portin el distintiu de residents. L’objectiu d’aquest canvi és millorar l’aparcament de vehicles privats a tota la costa, especialment durant el cap de setmana, quan la platja augmenta els seus visitants. D’aquesta manera, les persones que tinguin el distintiu de residents podran estacionar el seu cotxe o moto a la zona habilitada entre l’accés 22 de la platja i la rotonda del passeig. L’aparcament situat al costat de la Porta del Delta, l’oficina de turisme, a partir d’ara serà zona verda.

D'altra banda, l'aparcament que es troba al costat del CRAM estarà vigilat durant les nits i es tancarà de matinada per garantir que, un cop s'obre al matí, n'hi ha l'espai complert per als vehicles residents.  Amb tot, us recordem que la millor manera de gaudir de la platja és accedir-hi a través del trasport públic o la bicicleta. Si no és possible, la recomanació és estacionar el vehicle a les zones ubicades al costat del Centre Municipal de Vela i fer servir l'autobús llançadora gratuïta que t'apropa a qualsevol punt de la nostra platja. 

Continuen els serveis i activitats de la platja

Durant el divendres i el cap de setmana, continuen les activitats de la Ludoteca Ambiental, amb propostes per a tota la família, en horari de matí i tarda. A més a més, ja funcionen a ple rendiments les quatre guinguetes de la platja així com tots els serveis disponibles com ara l’autobús llançadora, els aparcaments de bicicletes vigilats o el mòduls i punts de vigilància i socorrisme.  

Per últim, us recordem que la platja Naturista ha canviat d’ubicació aquest any: es troba a la platja del Remolar, al final del passeig de la platja, i s’ha ampliat considerablement fins a ocupar més de 400 metres. Tota la informació la trobareu a elprat.cat/laplatja

 

Plànol de la platja 2021

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...