Esteu aquí

La beca Fotografia i Societat, per a un projecte sobre discapacitat

El projecte està dotat amb un premi de 1.000 € i comporta la producció del projecte presentat i la seva exposició.

dimarts, 7 abril, 2009 - 13:30

El jurat de la IV Beca de Fotografia i Societat, que atorga el Centre Cívic Jardins de la Pau des de l'any 2005 amb l'objectiu d'ésser una eina de suport a la creació i la difusió en l'àmbit de la fotografia, ha decidit per unanimitat atorgar la beca al projecte "Discapacitats adults", de Xènia Sola.

El jurat està format pel president de la Federació Catalana de Fotografia, Raimon Moreno; el president de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, Miquel Galmes; un membre de l’Agrupació Fotogràfica Prat, Fernando Vecino; la fotògrafa local Rosario Moreno; la tècnica de cultura, Montse Morillas; i el director del Centre Cívic, Ferran Pozo.

El projecte està dotat amb un premi de 1.000 € i comporta la seva producció i exposició, durant els mesos de setembre i octubre, a la sala d'exposicions de l'equipament.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...